Yasmin Erbil'den olay paylaşım! Babası Mehmet Ali Erbil küplere binecek! "Baban görmesin"

Yasmin Erbil'den olay paylaşım! Babası Mehmet Ali Erbil küplere binecek! "Baban görmesin"

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Mehmet Ali Ebil'in kızı Yasmin Erbil, babası Erbil'in tepkisini toplayacak bir paylaşıma imza attı. Yasmin Erbil'in hayranları, söz konusu paylaşıma "Baban görmesin" yorumlarında bulundu.

Son dönemde sağlık sorunları ile boğuşan ve klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ı taciz ettiği gerekçesiyle hakim karşına çıkan, hakkında 7 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, babasını kızdıracak bir paylaşıma imza atı.

Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ile 1989 yılında dünyaevine giren, bu evlilikten 1995 yılında Yasmin Erbil'in dünyaya gelmesiyle baba olma sevinci yaşayan Mehmet Ali Erbil, 1996 yılında eşi Nergis Kumbasar'dan boşanmıştı.

"BABAN GÖRMESİN"

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil, 27. yaşını bir süredir aşk yaşadığı Yiğit Poyraz ile kutladı. Doğum günü pozlarını sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunan Yasmil Erbil, sevgilisi Poyraz ile öpüştüğü anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasmin Erbil'in takipçileri, Erbil'in, sevgilisi Poyraz ile dudak dudak olduğu fotoğrafa 'baban görmesin' yorumları yaptı.

Yasmin Erbil aşka geldi! Sevgilisini öpücüklere boğdu - Magazin haberleri

CANLI YAYINDA KIZIYLA DALGA GEÇMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa konuk olan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında kızı Yasmin Erbil ile dalga geçerek, eski eşleri Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun'a nafaka vermeye devam ettiğini açıklamıştı.

Erbil, "Ayıptır söylemesi bankada kaç param olduğunu bilmem. Bunu ilk eşim bilir. Ne kadar nafaka verdiğimi bilmiyorum. Sadece bir tanesini biliyorum. 26 yıldır ödüyorum. İşin gırgır tarafı seve seve veriyorum. Anlaşmada öyle bir madde var ki, maddede 'üniversite eğitimi devam ettiği sürece bu nafaka devam edecek' diyor ve benim kız 26 yaşında daha ikinci sınıfa geçemedi" demişti.

Yasmin Erbil iktidarı övmesine öfkelendi, babası Mehmet Ali Erbil'e yargı dağıttı! Bomba paylaşım... - Internet Haber

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil ise Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları sonrasında, babasının geçmiş yıllarda televizyon yayınında söylediği sözleri alıntılayarak yanıt verdi.

Babasının FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Çarkıfelek programına ait bir görüntüsünü paylaşan Yasmin Erbil, paylaşımında "ben bu halini ozledım :) " ifadelerine yer vererek Mehmet Ali Erbil'e göndermede bulunmuştu.

ben-bu.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN