Yavuz Bingöl acil ameliyata alındı | Yavuz Bingöl’ün kalbine stent takıldı

Yavuz Bingöl acil ameliyata alındı | Yavuz Bingöl’ün kalbine stent takıldı

Yavuz Bingöl acil ameliyata alındı. Türkücü Yavuz Bingöl'ün kontrol için gittiği Bağcılar'daki özel bir hastanede apar topar ameliyata alındığı ve kalbine dört stent takıldığı iddia edildi. Bingöl'ün sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapılmazken müşahede altına alındığı belirtildi.

Yavuz Bingöl kontrol için gittiği hastanede acil ameliyata alındı. Yavuz Bingöl’ün kalbine 4 adet stent takıldığı açıklandı. Yavuz Bingöl'ün sağlık durumu ile ilgili hastaneden bir açıklama yapılmadı. 

Geçtiğimiz şubat ayında yaşadığı ağrılar yüzünden hastaneye giden ve safra kesesinde iltihap olduğu tespit edilen Yavuz Bingöl, bugün tekrar ameliyat masasına yattı. Magazinburada.com’un özel haberine göre, Bingöl’e bugün tekrar ameliyat masasına yattı. Kalbine dört tane stent takılan türkücünün ameliyat olduğu hastanede müşahede altında tutulacağı belirtildi.

ŞUBAT AYINDA HASTANELİK OLMUŞTU

Geçtiğimiz şubat ayında hastaneye kaldırılan Bingöl, “Gece evde ağrım ve sancım oldu. Hastaneye gittim, mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabah yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal'e geldim. Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı” açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN