Yaz Gelecek Derken Kış Geri Döndü! Sıcaklıklar 10 Derece Birden Düşerken Donacağız

Yaz Gelecek Derken Kış Geri Döndü! Sıcaklıklar 10 Derece Birden Düşerken Donacağız

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika paylaşımlarında sıcaklıkların 10 derece birden düşeceğini belirterek uyardı. Sıcaklıkların özellikle kuzey, iç va batı bölgelerinde düşeceğini duyuran MGM yağmurlarında başlayacağını duyurdu.

Uzun ve sıkıcı bir kıştan sonra baharı bekleyenler baharın tadını yaşayamadı. Meteoroloji şimdi de yazın gelmeyeceğini söyledi. Yapılan son açıklamalarda sıcaklıkların özellikle Karadeniz, İçanadolu ve Marmara ile Ege Bölgelerinde sıcaklıkların düşerek kış aylarına dönüş yaşanacağını belirtildi.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

hava-durumu-persembe.jpg

19 Mayıs Cuma günü yurt genelinde yağışlı hava hakim olacak. Doğu Anadolu'da gök gürültülü yağışların beklendiğini açıklayan MGM sadece Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşin bulutların arasından kendisini göstereceğini belirtti.

hava-durumu-cuma.jpg

20 Mayıs Cuma günü yağışlı hava Doğu Karadeniz ile Akdeniz'in batı kesimlerinde hakim olurken yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerine dönecek.

hava-durumu-cumartesi.jpg

21 Mayıs Cumartesi günü yurdun sadece güneybatı kısmında küçük bir bölgede yağışlı hava görülürken yurt genelinde ise sıcaklıklar 20 derecenin üstüne çıkacak.

İKİ GÜN ARA VEREN YAĞMUR PAZAR GÜNÜ GERİ DÖNECEK

hava-durumu-pazar.jpg

22 Mayıs Pazar günü Trakya'nın batı kesiminde etkili olan yağışlar Akdeniz'in tamamında etkili olacak. Yağışlı hava İçanadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında etkili olacak.

hava-durumu-persembe-001.jpg

23 Mayıs Pazartesi günü hava sıcaklıkları düşecek ve yağmurlu hava tüm yurtta etkili olacak. Sadece Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda bulutlu hava etkili olurken batısında güneşi göreceğiz.

AKOM'DAN İSTANBUL İÇİN UYARI GELDİ

AKOM İstanbulluları su baskınlarına karşı uyardı. MGM yağışların, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiğini duyurmuştu. Bugün etkili olması beklenen sağanak yağışların Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Çorum, Amasya ve Giresun çevresinde etkili olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN