Makyajınızı Gören "Makyözün Kim" Diye Peşinizden Koşacak! İşte Evde Hafif Ve Şık Günlük Makyaj Yapımı

Makyajınızı Gören "Makyözün Kim" Diye Peşinizden Koşacak! İşte Evde Hafif Ve Şık Günlük Makyaj Yapımı

Makyaj yapmak hemen hemen her kadının vazgeçemediği güzellik kurallarından biri. Kimisi hafif makyaj sever kimisi abartılı. Ama önemli olan her ortama uyan ve sizi yaşınızdan büyük göstermeyen makyajlar uygulamanız. Peki bunun için öneriniz var mı? Yoksa size her yerde kolayca kullanabileceğiniz makyaj önerisini sunuyoruz. İşte evde dünyanı en şık ve hafif makyajı yapımı.

Herkes öyle iddialı makyajlar yapamıyor. Makyaj yapmakta aslında bir sanat diyebiliriz. Her yüzün kendine uygun bir makyaj stili vardır. Kimisi rimel yaparken gözlerini boğabilir kimisi ise bir allıkta en iddialı makyajını yapabilir. Bu tamamen ne istediğinize ve yüz yapınıza bağlı. Bunun için sizi her ortamda taşıyabilecek bir makyajla geldik. Bu makyajı yaptığınızda herkes sizden makyajı yapanın adresini isteyecek. Şimdi geçelim dikkat çeken ama sade makyajımıza.

makyaj.jpg

BU MAKYAJ SAYESİNDE ORTAMLARIN EN HAVALI KIZI OLACAKSINIZ

Evet... Her yerde kolayca kullanabileceğiniz hafif ve şık makyajımıza geçiyoruz. Öncellikle yüzünüze nemlendirici ya da güneş kremi sürün. Bunu yüzünüze iyi yedirin ki pötür pötür bir görüntü oluşmasın. Daha sonra ten rengimize uygun fondatenimizi sürelim. Bunu sünger yardımı ile yapın. Ve sürerek değil, yedire yedire yapalım. Yanı hafifi vuruşlara fondateni sürelim. Bu işlem bittikten sonra göz makyajımıza geçelim. Öncellikle hafifi ve iddialı bir makyaj isteyenler göz makyajına çok dikkat etmeli. Göz kapağımıza kapatıcımızı sürelim ve eyelinerı çekelim Eğer gözleriniz büyükse eyelinerı çok uzatmanıza gerek yok. Daha sonra maskaramızı alıp, sürüş yönümün tersine kirpiklerimize sürelim sonra yukarı doğru bu işlemi yapalım.

kontur.jpg

KONTÜR SÜRERKEN YÜZ HATLARINIZI ORTAYA ÇIKARIN

Böylelikle kirpikleriniz daha dolgun ve uzun gösterecektir. Göz makyajı için hafif göz kapaklarımıza bitiş çizgisinden far sürelim ve bunu yaymadan o bölgede hoş bir görüntü bırakarak yapalım. Göz makyajı bittikten sonra konturumüzü alıp şakak kısmından elmacık kemiklerimize kadar çizelim. Ve bunu fırça yardımı ile yaymadan yüzümüzün hatlarını belirginleştirelim. Bu işlemden sonra dudak makyajımıza geçelim. Dudak makyajı için istediğiniz kırmızı tonunu seçebilirsiniz. Dudaklarınızın çevresini kalemle hafif belirginleştirdikten sonra iç kısmına rujumuzu sürelim. İşte makyajımız hazır. Bu makyajı istediğiniz ortamlarda rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN