Yazar Gülseren Budayıcıoğlu hakkında mahkemeden zorla getirme kararı

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu hakkında mahkemeden zorla getirme kararı

Son dönemde ekranda yayınlanan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu mahkemede ifade verecek.

Son dönemin popüler ismi kitapları dizi senaryosu haline getirilen psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, kliniğinde çalışan Kübra Arlı Bosuter hakkında açılan tazminat davasında tanık olarak dinlenilmesi için mahkemeye zorla getirilecek.

Kök hücre tedavisi doktoru Yüksel Büküşoğlu'nun eski sevgilisi psikolog Kübra Arlı Bosuter hakkında açtığı davada, mahkeme; Bosuter'in çalıştığı kliniğin sahibi olan Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun tanık sıfatıyla 'zorla getirilmesine' karar verdi.

sevgili-arkadaslarimkirmizi-oda-tam-42-haftadir-her-cuma-aksami-ekranlarinizda-oldu-cok-degisik-hikayeler-sunduk-sizlere-hepsi-de-ulkemiz-insanlarinin-hikayeleri-bizim-toplumumuz-cok-koklu-orf-adet-ve.jpg

Fotoğraf: Gülseren Budayıcıoğlu Binnur Kaya ile birlikte

Mahkeme, daha önce Budayıcıoğlu’na tanık olarak dinlenmesi için davetiye de tebliğ etmişti. Ancak Budayıcıoğlu tanık olarak mahkemeye gitmemişti.

İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Gülseren Budayıcıoğlu hakkında davetiyeye uymaması gerekçesiyle ‘zorla getirilme’ kararı verdi.

Budayıcıoğlu, yarın görülecek duruşmaya tanık olarak dinlenilmesi için zorla getirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN