Leonardo DiCaprio'da karlı şatış

Leonardo DiCaprio'da karlı şatış

Leonardo DiCaprio, 24 yaşındayken satın aldığı villayı yedi kat karla satışa çıkardı.

Leonardo DiCaprio Malibu’daki evine veda ediyor. ‘Para Avcısı’ filminin yıldızı DiCaprio, California’nın sahil kasabasında, denize sıfır villasını 10,95 milyon dolara satıyor. O dönemde ev için tam 1,6 milyon dolar ödedi. Bu durumda DiCaprio yaklaşık yedi kat kar elde etmiş oluyor.

16-09/21/-hs6zz6rlbkk8-skp3mnfuw.jpg

Gayrimenkul firması Trulia’ya göre 41 yaşındaki oyuncu, evini istediği fiyata satabilirse çok yüksek bir kar elde etmiş olacak. Oscar’lı aktör bu gayrimenkulu 1998 yılında, 24 yaşındayken satın aldı. İçinde spa’sı olan villanın terası doğrudan plaja açılıyor.

16-09/21/-ybm13mg1f0-vbfvwfdin2a.jpg

Geçen yıl ‘Diriliş’ filmiyle ilk Oscar’ını alan ünlü oyuncu 2003 yılında, yine deniz kıyısında bulunan villasını 17,35 milyon dolara sattı. Pek çok evi bulunan DiCaprio, ABD’nin East ve West Coast bölgelerinde en az altı multi-milyon dolarlık mülke sahip.

16-09/21/-owqbfrle-kiac9hgqqsv9g.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN