Yemekteyiz’de haftanın birincisi kim oldu? 17 Mayıs Yemekteyiz'de 10 bin TL sahibini buldu

Yemekteyiz’de haftanın birincisi kim oldu? 17 Mayıs Yemekteyiz'de 10 bin TL sahibini buldu

Yemekteyiz’de haftanın birincisinin kim olduğu şimdiden merak ediliyor. 17 Mayıs Cuma günü Yemekteyiz programında 10 bin TL ödülü sahibini buldu. Hafta için her gün Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan ve her gün bir yarışmacının sunumu ve menüsü ile yarıştığı Yemekteyiz’de bugün haftanın birincisinin kim olduğu araştırılıyor. İşte detaylar…

Yemekteyiz’de 17 Mayıs Cuma günü final heyecanı yaşandı. Hafta içi her gün 5 yarışmacının teker teker hazırladığı sunumu ve menüsünü diğer yarışmacıları beğendirme çabası içerisinde geçen ve birbirinden renkli anlara sahne olan Yemekteyiz’de 17 Mayıs Cuma günü final heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasında bu hafta kimin birinci olduğu araştırılıyor. İşte Yemekteyiz son bölümüne dair aradıklarınız…

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

Sırasıyla Ayşe Şule Göbek, Salih Gönüllüler, Aleyna Akbulak, Cengiz Kiren ve Aybike Alev Yanar’ın yarıştığı Yemekteyiz 17 Mayıs Cuma günü final yaptı. Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacının kazandığı merak ediliyor. Bugün akşam saatlerinde belli olacak olan Yemekteyiz yarışmasının son bölümüne ve haftanın birincisine aşağıdaki linke tıklayarak erişebilirsiniz…

19-05/17/yemekteyizde-haftanin-birincisi-kim-oldu-17-mayis-yemekteyiz-10-bin-tl-sahibini-bulduu.jpg

Ayşe Şule Göbek kimdir?

Meslek hayatında işletmeci olan Ayşe Şule Göbek, hazırladığı lezzetlerde oldukça iddialı bir yarışmacı olduğunu gösterdi.

Ayşe Şule Göbek 5 günlük süreçte belki de en olgun portreyi çizen yarışmacı olarak göze çarptı. Dobralığı, yerinde tepkileri ve rakiplerinin haklarını teslim etmesiyle ön plana çıkan Göbek, yemeklerinde de başarılıydı. Şule Hanım 16 puan aldı.

19-05/17/ayse-sule.jpg

Ayşe Şule Göbek'in menüsü

Kremalı domates çorbası
Patates yatağında mantar
Mevsim salatası
Hardal soslu bonfile
Sebzeli bulgur pilavı
Profiterol

Salih Gönüllüler kimdir?

Salih Gönüllüler, öğrencilik hayatına sürdürürken, iddialı menüsüyle çok konuşuldu.

Yemekteyiz'in bu haftaki iki erkek yarışmacısından biri olan Salih Bey kendi gününde pek başarılı bir performans ortaya koyamadı. Yemekleri yanan, büyük bir çoğunluğundan şikayet edilen ve hazır olmayan masasının yanı sıra misafirleri karşılama şekli beğenilmeyen Salih Gönüller 7 puan aldı.

Salih Gönüller'in menüsü

Körmenlik fasulye çorbası
Havuçlu pırasa mücveri
Çoban salatası
Kösedağ güveci
Şehriyeli pirinç pilavı
Sivas hurması tatlısı

Aleyna Akbulak kimdir?

Bir diğer öğrenci yarışmacı Aleyna Akbulak, yemek konusunda kendine bir hayli güveniyor.

Genç yaşına rağmen yarışmaya kendi yaşıtlarının başarısını göstermek için katılan Aleyna Akbulak sivri dili ile öne çıktı. Rakiplerine verdiği cevaplarla dikkatleri üzerine çeken genç yarışmacı güzelliği ile de ilgi odağı oldu. Kendi gününde hazırladığı yemeklerle iddiasını ortaya koyan Aleyna'nın birinci olabilme ihtimali de bulunuyor. Toplamda 11 puan kazandı.

Aleyna Akbulak'ın menüsü

Isırgan otu çorbası
Kırmızı toz biber
Armutlu ıspanak salatası
Pelmeni Mantısı
Black Love Sütlaç

Cengiz Kiren kimdir?

Üretim elemanı olarak çalışan Cengiz Kiren, Yemekteyiz'de kendine güveniyle fark yarattı.

Sesi ile yarışmaya renk katan Cengiz Kiren haftanın en önemli performanslarından birine imza atarak son gün öncesinde avantajı ele geçirdi. Aybike Alev Yanar'ın yarışacağı cuma gününden önce liderlik için en güçlü aday olan Kiren, menüsü ve marifeti ile ön plana geçmeyi başardı. Başarılı yarışmacı toplamda 24 puan aldı.

19-05/17/cengiz.jpg

Cengiz Kiren'in menüsü

Mantar çorba
Sultani bamya
Mevsim salatası
Sarma dana bonfile
Yumurtalı makarna
Portakallı balkabağı

Aybike Alev Yanar kimdir?

Uzun yol gemi kaptanı olarak çalışan Aybike Alev Yanar, yemeklerine ciddi şekilde güveniyor.

Kadın yarışmacıların güzelliği ile damga vurduğu haftada Yemekteyiz dışında en çok konuşulan isim olmayı başaran Aybike Alev Yanar bugün final öncesinde rakiplerinden puan almaya çalışacak. Menüsü merak edilen ve marfietleri konusnda da yüksek beklentilerin olduğu Yanar bakalım birinciliği elde edebilecek kadar yeteneklerini gösterebilecek mi?

19-05/17/aybike.jpg

Yemekteyiz’de haftanın birincisinin kim olduğu şimdiden merak ediliyor. 17 Mayıs Cuma günü Yemekteyiz programında 10 bin TL ödülü sahibini buldu. Hafta için her gün Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan ve her gün bir yarışmacının sunumu ve menüsü ile yarıştığı Yemekteyiz’de bugün haftanın birincisinin kim olduğu araştırılıyor. İşte detaylar…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN