Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 11 Ekim Yemekteyiz yarışmasının büyük ödül sahibini buluyor

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 11 Ekim Yemekteyiz yarışmasının büyük ödül sahibini buluyor

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında Seda Sayan’ın sunumuyla yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında final heyecanı yaşanıyor. Yarışmacıların büyük ödülü kazanmak için ter döktüğü Yemekteyiz’in bu haftaki birincisinin kim olduğu karar.com’da…

Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olacağı konusu, şimdiden merak ediliyor. Hafta içi her gün birbirlerine konuk olan yarışmacıların hazırladığı yemekleri sofralar, onlara büyük ödülü getiriyor. Peki Yemekteyiz’de haftanın birincisi kim? Tüm gelişmeler haberimizde…

YARIŞMACI SEDA SAYAN TARAFINDAN DİSKALİFİYE EDİLDİ

Çarşamba günü Gaziantep'te Ayaz Mehmet Kaya'nın evine misafir olan yarışmacılar, menüsünde Gaziantep'e özgü olan hiçbir lezzete yer vermemesi sebebiyle ev sahibine eleştirilerde bulundu. Eleştirilerin ardından Ayaz Mehmet Kaya'nın sergilediği tavır yarışmacıları ve Seda Sayan'ı bir hayli kızdırınca, ünlü sunucu da tavrını beğenmediği yarışmacıyı diskalifiye etti.

19-10/11/yemekteyizjpgg.jpg

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

Şenel Oğuz kimdir?

29 yaşında ve muhasebeci olan Şenel Oğuz, mutfakta vakit geçirmekten keyif alıyor ve birinci olacağına inanıyor.

Selda Öztürk kimdir?

38 yaşında ve ev hanımı olan Selda Öztürk, üç çocuk annesi. Sosyal medyadan yemek siparişleri alarak ev ekonomisine fayda sağlıyor.

Fatma Vanlıoğlu kimdir?

Fatma Vanlıoğlu, kömbe ustası ve 54 yaşında. Yarışmacıya yakın çevresi ‘Organik Fatma Bacı’ diyor.

Ayaz Mehmet Kaya kimdir?

Ayaz Mehmet Kaya, 43 yaşında. Evli ve bir çocuk babası olan yarışmacı, iddialı menü hazırlayacak.

Aycan Polat kimdir?

Aycan Polat, 27 yaşında ve 2 çocuk annesi. Ev hanımı olan yarışmacı, Gaziantep'in en güzel sunumunu yapacağını iddia ediyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN