Yengeçler aşkta kazanıyor Aslanlar köşeye sıkışıyor (Günlük burç yorumları 6 Aralık Pazartesi)

Yengeçler aşkta kazanıyor Aslanlar köşeye sıkışıyor (Günlük burç yorumları 6 Aralık Pazartesi)

Günlük burç yorumlarında 6 Aralık Pazartesi günü Yaylar sağlıkları konusunda endişeli bir gün geçirecekler, Başaklarda sağlık durumunu ihmal etmemeli, Akrepler ise enerji dulu güzel vakitler geçirecekler. İşte Başak, Yay, Akep ve diğer burçların 6 Aralık Pazartesi gününe özel günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumlarında 6 Aralık Pazartesi günü iki burçta sağlık ile ilgili dikkatli olmalı. Başaklar ve Yaylar sağlıkları konusunda ihmal etmeden adımlar atmalı ve alışkanlıklarını değiştirmeliler. Akrepler gün içindeki neşeli tavırları ile enerji dolu olacakken yapacakları her işten de keyif alacaklar. İş yerinde dikkatin merkezinde olacak olan Yengeçler keyifli anlar yaşayacak. Aslanlar ise bu haftanın ilk gününde stresli olacak.

İşte 6 Aralık Pazartesi günü günlük burç yorumlarında öne çıkanlar...

burclars.jpeg

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinizin vermesi gereken bir kararla duygularınız biraz sarsılacak gibi görünüyor ve elbette haftaya böyle başlamak istemezsiniz.

İşin iyi tarafı, bazı konularda ilerleme de kaydediyorsunuz ve bu küçük kriz sona erdiğinde kendi kararınızdan daha emin hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, işinize ne kadar tutkuyla bağlandığınıza bakar ve geliştirdiğiniz bir şey nedeniyle fark edileceksiniz gibi görünüyor.

Normalde önemli bir şey olmayabilir ama kesinlikle sizin için önemli olacaktır. Ayrıca, her türlü fiziksel aktivite için harika bir gün, özellikle de açık havada yapabiliyorsanız.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Görünüşe göre bu Pazartesi kişisel alanınızla ilgili bazı kararlar aldınız ve bu sizin yakın insanlara karşı oldukça abartılı davranışlar sergilemenize neden oluyor.

Ya size gereksiz baskı uyguladıklarını ya da bazı açılardan sizi sınırladıklarını hissediyorsanız, sonunda bunun arkasında durmaya ve bir şeylerin değişmesini talep etmeye hazırsınız.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu oldukça ödüllendirici bir Pazartesi olacak çünkü geçen haftadan elde edilen bazı başarılar şimdi ön planda olacak gibi görünüyor.

Bu, işte dikkatin merkezinde olacağınız ve muhtemelen bundan çok keyif alacağınız anlamına gelir. Bazı yerliler için bu, alacağı bir tür primle de ilişkilendirilebilir.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, sezginize ne kadar güvendiğinize ve açık sözlülüğünüz sayesinde ne kadar başarı elde ettiğinize bakar.

Başkalarının sorumlu olduğu bir konuda strese giriyorsunuz ama aynı zamanda bu konuda biraz daha fazla sinyal alsaydınız, endişelenmenize gerek olmadığını fark edeceksiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre bu Pazartesi günü sağlığınız asıl endişeniz olacak ve bununla ilgili semptomları fark ettikçe, normalde yaptığınız şeyleri yapmaktan kaçınacaksınız.

Mağduru oynamaktan hoşlanıyorsunuz ve başkalarından ne kadar çok ilgi görüyorsanız, o kadar çok şikayet ettiğiniz için daha az suçlu veya garip hissediyorsunuz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu ofiste oldukça yoğun bir gün olacak ama hiçbir şekilde kendinizi buna kaptırmıyorsunuz. Aksine, herkes paniklediğinde başarılı görünüyorsunuz.

Bu, güveninizi artıracak ama aynı zamanda başkalarının sizi biraz kıskanmasına ve rekabetin başlamasına neden olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Pazartesi oldukça eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız ve görünüşe göre bu sizi çocuklarla ve diğer gençlerle etkileşime girmeye yatkın hale getiriyor.

Oynayarak ve sadece dinlenerek zaman geçireceksiniz ve bu, normalden çok daha sabırlı olacak bazı yerliler için işleri farklı bir perspektife sokacak.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Sağlığınız konusunda oldukça endişelisiniz, ancak bu endişeniz yalnızca yetersiz enerjiniz olduğunda ortaya çıkıyor. Aksi takdirde, sağlıksız alışkanlıkları değiştirmek konusunda oldukça isteksizsiniz.

Bu tür değişiklikler için harika bir gün, ancak belirli bir koşul veya sizi çok rahatsız eden bir şey tarafından tetiklenmedikçe, herhangi bir değişiklik şansı yoktur.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Başkalarının yaptıklarına ayak uyduruyorsunuz ama aynı zamanda kendinize ait bir program belirlediniz ve bazı açılardan arkadaşlarınızdan oldukça izole oldunuz.

Bunun nedeni, kendiniz için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu hissetmenizdir. Bazı yerliler, empatilerini arkadaşlarıyla daha derin bir düzeyde ilişki kurmak ve herhangi bir şeyi anlatmaktan kaçınmak için kullanacaklardır.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu günlerde yaptıklarınızdan çok gurur duyuyorsunuz ve elde ettiğiniz sonuçlarda bu kolayca görülüyor.

Öte yandan, arkanızdan konuşan biri olabilir ve sonunda bunu duyacaksınız. İster yüzleşin, ister daha büyük bir insan olduğunuzu gösterin, bir şeylerle nasıl başa çıkmaya karar verdiğinizi görmek ilginç olacak.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu, haftanın oldukça kolay bir başlangıcı olacak ve bir bakıma, aslında mesai dışında ne yapacağınızı düşünüyorsunuz.

Belki de gereğinden fazla işte kalmak yerine bunu ailenizle geçirebilirsiniz. Kendinize dinlenmek için zaman tanırsanız, ilginç bir fikirle karşılaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN