Yengeçler hüsran yaşayacak Yaylar para peşinde koşacak (Günlük burç yorumu 9 Aralık Perşembe)

Yengeçler hüsran yaşayacak Yaylar para peşinde koşacak (Günlük burç yorumu 9 Aralık Perşembe)

Günlük burç yorumlarında 9 Aralık Perşembe Yengeçlere kötü haber var. Bugün hüsrana uğrayacağınız bir gün olabilir. Yayların bugün dikkat kesileceği tek şey var o da para. İşte Kova burcu, Koç burcu, Boğa burcu, Aslan burcu ve diğer burçların günlük burç yorumları..

9 Aralık Perşembe günü günlük burç yorumlarında Yengeçler ve Yaylar hakkında kısa bir özet geçtik. Oğlak burçları bugün pek bir dedikoducu olacak. Kovalar bugün stresli ama üstesinden gelebilir.

İşte diğer burçların günlük burç yorumları...

burclars.jpeg

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir aile meselesi söz konusu olduğunda oldukça inatçısınız ve işteki meşguliyetiniz sizi evden uzak tutsa bile yine de söz sahibi olmak istiyorsunuz.

Bu nedenle, bu Perşembe durumu lehinize nasıl çevireceğiniz konusunda çok dikkatli olmanız gerekecek çünkü karşınıza çıkacak eleştiri, aslında o kadar da çevrenizle ilgilenmediğinizle ilgili olacak.

BOĞA BURCU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, özellikle ağzını kapalı tutamayan yerliler için oldukça çelişkili bir gün olacak.

Ne olursa olsun fikirlerinizi desteklemek istiyor olabilirsiniz ama bunu yapmak için doğru ortamı seçmediğinizden emin olabilirsiniz. İş yerindeki bazı insanların sizin hakkınızda sahip olduğu iyi izlenimi mahvetmemeye çalışın.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Perşembe yapmanız gereken şeyde başarılı olmanın anahtarı, olumlu düşünmek ve zihninizi bilinmeyene açık tutmaktır.

İşlerin nasıl yapılması gerektiği konusunda ne kadar esnek olursanız, o kadar kolay olur. Geçilmesi gereken barikatlar var ama belki onları aşmanın bir yolunu bulabilirsin.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre duygusal hayatınızın bir şaka olduğunu düşünüyorsunuz ve belki de bu yüzden oldukça hüsrana uğrayacaksınız.

Bazı şeyler kesinlikle istediğiniz gibi gitmese de, bu kadar stresli olmanız veya düşünceli davranmayı bırakmanız için hiçbir neden yoktur. Sizi önemseyen insanlara sırtınızı dönme zamanı değil.

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün bazı derin kişisel düşüncelerden, belki de hiç kimseye söylemediğiniz şeylerden rahatsız olacaksınız.

Hatta bu konuda başkalarıyla konuşmanız gerekip gerekmediğini düşünme noktasına bile gelebilirsiniz. Bunu yapmaya karar verirseniz, bu tür mantıklı bilgileri kime emanet ettiğinize dikkat etmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Planlar yapmaya devam ediyorsun ama onları takip edecek inancın yok. Bu Perşembe bir nevi çelişkili durumların peşindesiniz.

Bazı açılardan yapılması gerekenler konusunda bilinçlisiniz ama bazı açılardan işleri akışına bırakıyorsunuz. Herkesin dünyasının merkezinde olmadığınızı anlamalısınız.

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre bu Perşembe, ister kendi başınıza meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın, ister sizi düşündüren bir şey olsun, içsel benliğinizle temasa geçmenizi sağlayacak.

Bunun dışında öğleden sonra bazı pratiklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, belki bir aile üyesine arabası veya benzeri bir şey için yardım edebilirsiniz.

AKREP BURCU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bazı insanların bu Perşembe sizden duyacakları konusunda fazla açık olacaksınız ve görünüşe göre bu sizin nasıl algılandığınız üzerinde bir etkiye sahip olacak.

İster uzun zamandır arkadaşlarınızla ilgili ister yeni tanıştığınız insanlarla ilgili olsun, her şeyi masaya yatırıyorsunuz ve gerçekler her zaman hoş olmuyor.

YAY BURCU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Perşembe günü, para sizin ana odak noktanız olacak; peşinden koşsanız da, borç ödemek zorunda olsanız da.

Ne kadar korkuyor olursan ol, harekete geçme zamanının geldiğini biliyorsun. Bu aynı zamanda her türlü ortaklık ve başkalarıyla çalışmak için harika bir gün, ancak sorunlarınızı da paylaşmaya çalışmayın.

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 20 Ocak)

Başkalarının bu Perşembe yaptıklarından daha önemli şeyler var ama görünüşe göre odak noktanız çoktan değişti.

Oldukça dedikoducu bir ruh halindesiniz ve size katılacak birini bulmanız uzun sürmeyecek. Yakın bir arkadaşınızla aranızda oldukça gergin bir durum var ve görünüşe göre öğleden sonra işler daha da kötüye gidebilir.

KOVA BURCU (21 Ocak - 18 Şubat)

Özellikle şu anki mizacınızın sizi çok konuşkan ve ikna edici yapmasıyla birlikte bu Perşembe günü çok fazla enerjiden faydalanacaksınız.

Bu, bugün önünüzde hiçbir şeyin durmayacağı ve hatta ilk başta belirlediğinizden daha fazlasını başarabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca biraz stres var ama bunun üstesinden gelebilirsiniz.

BALIK BURCU (19 Şubat-20 Mart)

İşten biriyle mümkün olduğunca az etkileşim kurmaya çalışıyorsunuz ama aynı zamanda başkalarının o kişiden kaçındığınızı görmesine izin vermek istemiyorsunuz.

Bu bir savunma mekanizması olabilir veya herhangi bir çatışmaya girerek hüsrana uğramak istemeyebilirsiniz. Aksi takdirde, hiçbir şey için acele etmeyeceğiniz huzurlu bir gün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN