20 Mayıs günlük burç yorumları...

20 Mayıs günlük burç yorumları...

Yıldızlar haftanın son iş günü için ne diyor? Boğalar ve kovaların günleri harika geçerken yengeçler korkuları ile yüzleşecekleri kabus dolu bir güne merhaba diyecek. Ya diğer burçlardan olanları hangi sürprizler bekliyor. İşte aslanlara, balıklara, yengeçlere, ikizlere, koçlara, oğlaklara hayatlarını kolaylaştıracak ipuçları...

Koçlar rahatlıkları ile can sıkacak, boğalar ise bugün ödüllere boğulacak, ikizler de günü para hesabı yaparak geçirecek. Yengeçler korkuları ile yüzleşecek. Aslanlar kendilerine odaklanırken başaklar günü çatışmalarla geçirecek. Terazilerin anlayışlı olması gerekiyor. Akreplerin sosyal ilişkilerini güçlendireceği fırsatlar önlerine geliyor. Yaylar kendilerinden büyüklerden çok şey öğrenecek. Alaylara maruz kalacak olan oğlakların kendisine güvenmesi gerekiyor. Harika bir gün kovaları bekliyor. Balıklar ise haftanın son gününü anıları ile geçirmeye devam ediyor. İşte 20 Mayıs günlük burç yorumları...

koc-burcu.jpg

KOÇ: ÇOK RAHATSINIZ

Bu cuma çok rahat görünüyorsunuz ve bildiğiniz sularda yüzmeyi tercih edeceksiniz. Hiçbir şey sizi gerçekten heyecanlandırmıyor ve bu durum, sizi bir şeye ikna etmeye çalışan partnerinizi şaşırtabilir.

boga-burcu.jpg

BOĞA: BUGÜN ÖDÜLLER SİZİ BEKLİYOR

Görünüşe göre bu cuma, aslında uzun zaman önce yapılmış eylemlerden ödüller ve faydalar elde etme günü.

Maddi anlamda da iyi bir gün. Çünkü bazı şeyler kazanabilirsiniz. Enerjik anlamda çok motivesiniz ve bu enerjiyi kanalize etmenin bir yolu olarak bazı egzersizlere de başvurabilirsiniz.

kizler-burcu.jpg

İKİZLER: PARAYA ODAKLANACAKSINIZ

İster sadece alışverişe gidiyor olun ister işinizden kaynaklanıyor olsun, bazı finansal konularda pazarlık yapacaksınız.

Bugün, paranızın karşılığını en iyi şekilde almaya odaklanacaksınız. Özellikle kalite açısından herhangi bir fire vermemelisiniz. Günün sonuna doğru, hafta sonunun yaklaştığını bilerek rahatlayacaksınız.

YENGEÇ: SİZİ KORKUTAN ŞEYLERLE UĞRAŞACAKSINIZ

Sorumluluklarınız ve başkalarına borçlu olabileceğiniz bazı meseleler bu cuma gündeme gelecek. Başkalarının sizi nasıl algıladığına daha fazla dikkat edeceksiniz.

Bazı Yengeçler korkacakları şeyleri kurcalayabilir ve belki de onları zihinsel bir engelden kurtarmayı amaçlayan bir zorluğa uyum sağlamak için hedeflerini biraz değiştirmek zorunda kalabilirler.

aslan-burcu.jpg

ASLAN: BUGÜN KENDİNİZE VE BAŞARINIZA ODAKLANACAKSINIZ

Bu cuma yapabileceğiniz ve yapamayacağınız şeyler konusunda çok net bazı kurallarınız var ve sevdiklerinize pek yardımcı olamayacaksınız gibi görünüyor.

Bazı Aslanlar belirli bir rolü üstlenecek ve onu başarmaktan çok memnun olacak, diğerleri de bir şey üstlenmekten kaçınmaya çalışacak.

basak-burcu.jpg

BAŞAK: ÇATIŞMALAR YAŞAYACAKSINIZ

Taviz vermeye istekli olmadığınız için bu Cuma insanlarla çatışma yaşayabilirsiniz ve bu, çevrenizdekiler tarafından haksızlık olarak kabul edilir.

Duruşunuzu korumak istiyorsanız çok iyi argümanlara ihtiyacınız olacak. Bazı konuları tartışırken kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

terazi-burcu.jpg

TERAZİ: SİZE TAVSİYEMİZ ANLAYIŞLI OLMANIZ

İsteseydiniz, belki bütün günü güneşte yatan şişman bir kedi gibi geçirirdiniz. Bazı Teraziler tam da bunu yapabilecek kadar şanslı olabilirken, diğerleri muhtemelen son dakikaya kadar çalışmaya devam edecektir.

Bugün size tavsiyemiz, esnek ve çevrenizdekilere karşı olabildiğince anlayışlı olmaktır.

akrep-burcu.jpg

AKREP: SOSYAL İLİŞKİLERİNİZİ KUVVETLENDİRECEĞİNİZ FIRSATLAR SİZİ BEKLİYOR

İş arkadaşlarınız asıl işine odaklanmadığından ve onların dikkatini daha kolay çekebileceğinizden, bu cuma gününü özellikle iş yerinde sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek için kullanmak isteyebilirsiniz.

Bu, bazı nüfuzlu gruplara karışmak için harika bir gün. Baştan beri çekicisiniz ve aralarına ne kadar çok karışırsanız, kendinizi o kadar hissettireceksiniz.,

yay-burcu.jpg

YAY: SİZDEN DAHA YAŞLI BİRİSİ İLE ÖZEL BİR İLİŞKİNİZ VAR

Mevcut eğilim, kendinizle daha barışık hissetmek için neye ihtiyacınız olduğuna göre şekillenecek. Ayrıca bugün, meditasyon yapmaya meyilli olacaksınız.

Sizden daha yaşlı biriyle özel bir ilişkiniz var ve ondan çok fazla şey öğrenebilirsiniz. Günün sonuna doğru biraz egzersiz yapma ihtiyacı hissedeceksiniz.

oglak-burcu.jpg

OĞLAK: ÇEVRENİZDEKİLERİN ALAYLARINI ÖNEMSEMEYİN

Birikmiş işleri bitirmeye çalıştığınız için bu cuma iş konusunda çok dikkatli görünüyorsunuz.

Bazı Oğlaklar, bu davranış için çevredekiler tarafından alaya alınacak. Ancak görünüşe göre, başlarını işten kaldırmaktan vazgeçmeyecekler. Öğleden sonra şansınız yaver gidecektir.

kova-burcu.jpg

KOVA: ÇEVRENİZDEKİLER İLE HARİKA BİR GÜN GEÇİRECEKSİNİZ

Görünüşe göre bu cuma etrafınızda birçok insan var ve onları güzel bir şey elde etmek için organize edebilirsiniz.

Bu, insani çabalar için harika bir gün, bu yüzden belki de bu konuyla ilgilenmelisiniz. Çok büyük planlar yapmaktan kaçınmalısınız.

balik-burcu.jpg

BALIK: ANILARA BOĞULACAKSINIZ

Bu sabahki küçük bir hareket bir hatıra dalgasını tetikleyecek gibi görünüyor.

Son başarılarınızı kutlamak ve mutlu olmak için bazı nedenleriniz var ama görünüşe göre geçmiş olaylara daha çok çekiliyorsunuz. Bazı hatıralarda gerektiğinden fazla mutlusunuz. Günün çoğunu bu ruh halinde geçirmeniz muhtemeldir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN