Yeni Bir Savaş Mı Doğuyor? Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın Paylaşımına Şeyma Subaşı'dan Bomba Tepki!

Yeni Bir Savaş Mı Doğuyor? Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın Paylaşımına Şeyma Subaşı'dan Bomba Tepki!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan ayrıldıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamış ve bu ilişki magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hatta aralarındaki yaş farkına aldırış etmeden çiftin evleneceği ileri sürüldü. Şeyma Subaşı'da Mısırlı milyarder Meedo ile barıştı. Barışın arından Subaşı'nın sosyal medya hamlesi kafalarda soru işareti oluştur. Cephe savaşları başladı...

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile tekrardan yeni bir ilişkiye yelken açan Şeyma Subaşı sosyal medyadaki son hareketiyle akılları karıştırdı. Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra yeni ilişkilere yelken açan Subaşı, yaptığı son hareketle fitili ateşledi.

AYRILDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Önceki günlerde Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı ve kızının fotoğrafına yaptığı yorum nedeniyle ayrıldığı iddia edilmişti. İddiaların ardından yeni paylaşım geldi.

a6-24.jpg

YENİ BİR SAVAŞ MI?

Paylaştıkları yeni karede Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya beraber poz verdi. Asıl dikkat çeken olay ise Şeyma Subaşı'nın bu fotoğrafı beğenmesi. Acaba yeni bir savaş mı doğuyor? Yorum sizin.

b1.jpg

BARIŞMA SONRASI PAYLAŞIM

Tüm bunların ardından 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni, barışma sonrası Alsaloussi ile paylaşım yaptı. Muğla'da çekilen karelerini peş peşe yayınlayan Subaşı, Meedo ile çekilen karesini de beyaz kalp emojisiyle takipçilerinin beğenisine sundu.

a3-93.jpg

Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN