Yeni Bond kim olacak yarışı: Ben Elba... İdris Elba

Yeni Bond kim olacak yarışı: Ben Elba... İdris Elba

Daniel Craig’in ‘istifasının’ ardından boşta kalan efsane ajan James Bond’u canlandıracak isimler için yarış başladı. Sosyal medya hesabından “Ben Elba, Idris Elba” mesajını paylaşan ünlü İngiliz oyuncu şu sıralar kulislerin favorisi. Bond için plase isim ise ‘Taşıyıcı’, ‘Koruyucu’ ve ‘Tetikçi’ gibi aksiyon filmleriyle hafızalara kazınan Jason Statham. Craig’in “Bırakıyorum” açıklamasının ardından role talip olduğunu duyuran ünlü oyuncu hâlâ kendisine dönüş olmamasından şikayetçi.

Yeni James Bond için oyuncu arayışları sürüyor, dolayısıyla sürekli yeni iddialar ortaya atılıyor. Serinin 2019’da vizyona girecek 25’inci filminde beşinci kez 007’yi canladıracak olan Daniel Craig sonrası için James Bond rolü için en güçlü adayın Idris Elba olduğu öne sürüldü. Daily Star’ın James Bond serisinin şu anda başında olan Barbara Broccoli ile yaptığı röportajda “Beyaz olmayan bir Bond için doğru zaman” açıklamasıyla bu ihtimal daha da kuvvetlendi. Bu arada İngiliz oyuncu Idris Elba, attığı “Ben Elba, Idris Elba” tweeti ile James Bond’a gönderme yaparak dedikoduları bir adım daha öteye götürdü. 46 yaşındaki Elba, ‘Merican Gangster’, ‘Takers’, ‘The Losers’, ‘Thor’, ‘Prometheus’ ve ‘Pasific Rim’ gibi yapımlarda rol aldı. Elba dizilerde de oynadı; ‘The Wire’ dizisindeki iş adamı Russell Stringer Bell ve ‘Luther’ dizisindeki John Luther’i canlandırdı. Luther rolüyle Altın Küre ödülünü aldı.

Bu arada ‘Taşıyıcı’, ‘Koruyucu’ ve ‘Tetikçi’ gibi aksiyon filmleriyle hafızalara kazınan Jason Statham, geçen hafta Bond ile ilgili önemli bir açıklama yapmıştı. 51 yaşındaki oyuncu geçen yıl Daniel Craig’in rolü bırakacağı iddiaları üzerine James Bond’u canlandırmaya talip olduğunu ancak konuyla ilgili kimsenin kendisine geri dönmediğini söylemişti. 

Daniel Craig’in son kez James Bond olacağı filmin yönetmenliğini Oscar’lı isim Danny Boyle yapıyor. “Bir daha Bond oynayacağıma bileklerimi keserim daha iyi” açıklamasını yapan Craig’in bu filmde yeniden James Bond olması için zor ikna edildiği, kesenin ağzının açıldığı belirtilmişti. İddialara göre Craig’e 25 milyon dolar ödendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN