Yeni dizi Azize ne zaman başlayacak? Kanal D dizinin yayın tarihini açıkladı

Yeni dizi Azize ne zaman başlayacak? Kanal D dizinin yayın tarihini açıkladı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Azize dizisinin izleyiciyle buluşmasına günler kaldı. Başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in üstlendiği dizinin fragmanında aksiyon sahneleri izleyiciyi heyecanlandırdı. Peki Azize Dizisi ne zaman başlayacak? İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu…

 

Yeni dizi Azize’nin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken, yönetmenliğini ise Volkan Kocatürk yapıyor. İkinci fragmanı da yayınlanan dizi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına yer alıyor. İşte Azize dizisinin konusu, oyuncuları ve yayın tarihi...

AZİZE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve heyecan uyandıran fragmanlarıyla 19 Kasım Salı saat 20:00’da Kanal D ekranlarında olacak.

OYUNCU KADROSU

Dizinin başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel paylaşıyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek.

Kadrosu ve hikâyesiyse heyecan uyandıran dizi çok yakında ekranlarda olacak.

19-11/06/azizejpgg.jpg

DİZİNİN KONUSU

Kanal D’nin Yeni dizisi Azize’nin konusu intikam ve aşk hikayesidir. Büyük ve tehlikeli bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi ve hayatı darmadağın edilmiş bir kız çocuğudur Melek. Yani şimdiki ismiyle Azize… Hayatta kendisi ve kardeşi kalmış olan Azize artık kardeşini de korumak ve kollamak için çalışıyor, çabalıyor. Geçmişi geride bırakıp kendine ve kardeşine yeni bir hayat kurmuş güçlü bir kadın olarak yaşamına devam ediyor. Ailesini ve hayatını mahveden mafya ailesi Alpanlar bu kez Azize’nin Kardeşi Yiğit’e musallat oluyorlar ve ona zarar veriyorlar. Bu tarihten sonra Azize yemin ediyor ailesine ve kardeşine bunu yapanlardan intikam almak için.

AZİZE DİZİSİ İÇİN TIKLAYIN

İntikam amacıyla mücadelesini sürdürürken aklına gelmeyecek bir engelle karşılaşıyor. Bu engel aşk engelidir. İntikamını alacağı Alpanlar ailesinin zeki, akıllı, mert ve yürekli adamı Kartal Azize’ye aşık olacak. Azize intikama giden yolda kendisiyle de mücadele etmeye başlayacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN