Yenilmezler Ultron Çağı konusu nedir? Ratinglerde üst sıralara tırmanan film

Yenilmezler Ultron Çağı konusu nedir? Ratinglerde üst sıralara tırmanan film

Yenilmezler: Ultron Çağı konusu dün rating rekorları kırmasının ardından gündeme geldi. Yenilmezler filminin devam filmi olan Ultron Çağı konusu dünyanın en güçlü kahramanlarının bir araya gelerek hain Ultron'a karşı savaşması ve gezegenin kaderini etkileyecek savaşı vermelerini anlatıyor. Film 1 Mayıs 2015'te sinemalarda vizyona girmişti. İşte Yenilmezler: Ultron Çağı filmi ile ilgili detaylar...

Yenilmezler Ultron Çağı filmi Avengers ekibinin ikinci macerasını anlatıyor. Sinemalarda binlerce izleyiciyle buluşan film dün televizyon izleyicileriyle buluştu. Reytinglerde izlenme rekorları kıran film beğeni topladı.

1 Mayıs 2015 tarihinde vizyona giren Yenilmezler Ultron Çağı filminin yönetmen koltuğunda Joss Whedon vardı.

YENİLMEZLER ULTRON ÇAĞI KONUSU

Yenilmezler: Ultron Çağı filminin konusu Tony Stark'ın etkin olmayan Ultron isimli barış koruyucu programı çalıştırmasıyla başlıyor. Programın çalışmasıyla işler tersine gidiyor ve dünyanın en güçlü kahramanları Demir Adam, Thor, Kara Dul, Kaptan Amerika, Hulk ve Şahingöz bir araya geliyor. Kahramanlar tehlikede olan gezegen için çabalarlar. Yenilmezler, birden ortaya çıkan Ultron'un korkunç planını hayata geçirmesini engellemeye çalışır.

YENİLMEZLER: ULTRON ÇAĞI NEDİR?

Yenilmezler: Ultron Çağı (Özgün adı: Avengers: Age of Ultron), Marvel Comics'in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan ve Mayıs 2015'te vizyona giren süper kahraman filmi.

Joss Whedon tarafından yönetilen filmin başrollerinde Scarlett Johansson, Andy Serkis, Aaron Taylor-Johnson, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Chris Hemsworth ve Robert Downey Jr. yer almaktadır.

BİR DEVAM FİLMİ

Film, Marvel Studios tarafından üretilip Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılmıştır. 2012 yapımı Yenilmezler filminin devam filmidir.

YENİLMEZLER NEREDE ÇEKİLDİ?

Yenilmezler Ultron Çağı, Surrey'de bulunan Shepperton Stüdyoları'nda, ek sahneler ise İtalya, Güney Kore ve İngiltere'nin çeşitli bölgelerinde çekilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN