Yeşilcam'ın efsane isminden kahreden haber: Yoğun bakıma alındı!

Yeşilcam'ın efsane isminden kahreden haber: Yoğun bakıma alındı!

Magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilcam'ın unutulmaz isminin yoğun bakıma alındığını açıkladı. Akay'ın açıklamaları sanat dünyasını üzüntüye boğdu.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay geçtiğimiz günlerde 'Diva' Bülent Ersoy hakkındaki açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. 'Felaket Tellalı' Akay, bu kez Yeşilcam'ın ünlü isminden acı haberi vererek dikkatleri üzerine çekti.

Magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabıyla anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilcam'ın ünlü ismi Devlet Derim hakkında verdiği haberle sanat camiasını üzüntüye boğdu.

Siyah beyaz Türk filmlerinin yıldızı 78 yaşındaki sinema oyuncusu Devlet Devrim'den kötü haber geldi. Usta isim yoğun bakıma kaldırıldı.

Ünlü oyuncudan kötü haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

"YOĞUN BAKIMA ALINDI"

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam’da çok sayıda sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Devlet Devrim’in yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu.

78 yaşındaki usta oyuncu için dua isteyen Akay, “Değerli oyuncumuz Devlet Devrim’in kalp ritmi 30’a düşünce, acilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Devrim, yoğun bakıma alındı.” ifadelerini kullandı.

Devlet Devrim Cüneyt Arkın

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN