Yıldız Tilbe hastanede özel bir ameliyat oldu

Yıldız Tilbe hastanede özel bir ameliyat oldu

Türk Pop Müziği'nin güçlü kadın vokallerinden Yıldız Tilbe, Ulus'ta bulunan bir hastanede ameliyat oldu. Şarkıcının menajeri Haluk Şentürk, Tilbe'nin kadınsal bir rahatsızlığı olduğunu açıkladı.

Koronavirüs aşısına karşı tavrıyla dikkat çeken daha sonra konseri iptal edilince aşı yaptıran Yıldız Tilbe geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle Ulus'taki özel bir hastanede ameliyat oldu.

55 yaşındaki Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle Tilbe'nin sabah saatlerinde ameliyat olduğunu söyledi. Şentürk, Yıldız Tilbe'nin akşam saatlerinde taburcu olacağını belirtti.

Yıldız Tilbe, dün akşam Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunumuyla ekrana gelen 'Benzemez Kimse Bize' adlı programa konuk olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN