Yıldızlar 1 Eylül'de sizlere neler vadediyorlar? Bir burca kötü haber

Yıldızlar 1 Eylül'de sizlere neler vadediyorlar? Bir burca kötü haber

Bugünün yıldız haritasında Koçlara şans, Boğalara yatırım, İkizlere aşk, Yengeçlere enerji, Aslanlara koşuşturma, Başaklara gece ziyareti, Terazilere buluşma, Akreplere hüsran, Yaylara yeni dostlar, Oğlaklara seyahat, Kovalara dürüst iletişim, Balıklara ise yoldan çıkma göründü.

Günlük burç yorumlarınızda neler var? Yıldızlar 1 Eylül'de sizlere neler vadediyorlar? Aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte çarşamba gününün sizlere getireceği sürprizler....

1.jpg

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

1 Eylül Koç için son derece şanslı bir gün. Para, şans, sağlık ve aşkla ilgili sorunlar sonunda çözüme doğru gidecek. Bugün, hayatınızda iyimser ve hevesli bir şekilde bazı riskler almak olumlu sonuçlanabilir.

2.jpg

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kafanız bugün biraz fazla karışık olabilir. Bir araziye veya mülke yatırım yapmak için iyi bir gün olsa da, adım atmadan önce birkaç kez düşünün. Eğer bir tür gayrimenkul vs. almayı düşünüyorsanız, sonunda gerçekleşeceği gün bugün olabilir.

3.jpg

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızla aranızda bugün bir aşk filizlenebilir. Bu süreçte dupduru bir iletişime özen göstermeniz gerekiyor.

4.jpg

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün kendinizi iyimser ve enerjik hissedeceksiniz. Arkadaşınızla bazı temaslarınız size yeni bilgiler getirebileceği için sezgilerinizi takip edin. Belirtiler, bugün kariyer ve kişisel başarıya işaret ediyor. Aynı zamanda, sizi bir süredir rahatsız eden bir engel ortadan kalkabilir. Hayat arkadaşınızın desteğini hissedecek ve bunun mutluluğunu yaşayacaksınız.

5-001.jpg

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Hayatınızda ve evinizde bir koşturmaca yaşayabilirsiniz, ancak bu durumda sakin kalmanız çok önemli: Birçok akraba ve arkadaşınız sizi ziyarete gelebilir. Pratikliğiniz, size başarıya giden yolu açacak. Sizin için son derece önemli bir şey eninde sonunda başarıyla nihayete erecek.

6.jpg

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sezgileriniz bugün işinize çok yarayacak. Birçok bilgi/olayı ortaya çıkmadan, söylenmeden önce tahmin edeceksiniz. Evinizin görünümüne çok odaklanacaksınız. Etkilemek istediğiniz bazı insanlar bu gece sizi ziyarete gelebilir.

7.jpg

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sanatsal ve yaratıcı ilgi alanlarınıza odaklanın, duyarlılığınız ve sezgileriniz gün boyu size yardımcı olacak. Bağınızın olduğu bir grup civarınızda buluşabilir.

8.jpg

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Aşkla ilgili konular sizin lehinize gelişmek üzere. Bununla birlikte, uzun zamandır arkadaşlarınızdan birkaçını geride bırakmanız gerekebilir.

9.jpg

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayatınız bundan sonra sizin için daha iyi olacak. Olumlu zihniniz ve yükselen özgüveninizle hem talihiniz hem de arkadaşlarınız artacak. Yeni dostluklarla birlikte eski dostluklarınız sağlamlaşacak.

10.jpg

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kendinizi tutmanın zamanı değil. Bir seyahat fırsatı önünüze gelebilir, o yola çıkmalısınız. Size kin besleyen bir arkadaşınızla karşılaşırsanız sakın şaşırmayın.

11.jpg

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Dürüst iletişime odaklanın. Şimdi arkadaşınızla bir ortaklığa yatırım yapmak için iyi bir zaman. Ancak sizden herhangi bir bilgi saklamadığından emin olun.

12.jpg

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Başkalarından gelen talepler sizi yoldan çıkarabilir. Partnerinizle olası bir yanlış iletişim, kariyerinizden geri bırakabilir. Kişisel ilişkilerinizde dikkatli olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN