Yıldızlardan Bugün 4 Burca Partner Uyarısı Var! İşte 26 Haziran Pazar Günü Partnerleri ile Sıkıntı Yaşayacak Olan Burçlar

Yıldızlardan Bugün 4 Burca Partner Uyarısı Var! İşte 26 Haziran Pazar Günü Partnerleri ile Sıkıntı Yaşayacak Olan Burçlar

26 Haziran Pazar günü koç, ikizler, balıklar ve yengeçler için aynı uyarılarda bulunan yıldızlardan diğer burçların payına sürprizler, para, küçük tartışmalar, bir parça eleştiri düşüyor. İşte 26 Haziran cumartesi günü için en net burç tahminleri...

KOÇ : PARTNERİNİZ SİZİ ENDİŞELENDİRİYOR

Partnerinizin yaptığı bir şey sizi endişelendiriyor ama aynı zamanda endişelerinizi aklınızdan geçen herhangi bir fikri dayatmak için bir bahane olarak kullanamazsınız.

Öğleden sonra biraz geride durup düşünerek rahatlayabilirsiniz ama aynı zamanda kafanızdaki şey her neyse peşinizi bırakmıyor.

BOĞA : SAĞLIĞINIZ BUGÜN İÇİN EN ÖNEMLİ KONU OLACAK

Görünüşe göre sağlığınız bugün en önemli konu olacak ve ne olursa olsun nasıl hissettiğiniz hakkında konuşmayı bırakmayacaksınız.

Açıkçası, insanlar bundan bıkacaklar ama muhtemelen bunu size fark ettirmemek için yeterince kibar olacaklar.

İKİZLER : PARTNERİNİZLE ARANIZ AÇILACAK

Partnerinize karşı bazı görevleriniz var ve bunları yerine getirmeniz ne kadar uzun sürerse, tartışmalar o kadar büyüyecek gibi görünüyor.

Sorumluluklardan kaçmaya çalışıyorsunuz ve bu kolayca fark ediliyor. Öte yandan bu pazar, bir arkadaşınıza ailevi konularda yardım etmeniz gerektiği için bu sorumluluklardan kaçmak istiyor olabilirsiniz.

burc-yorum.jpg

YENGEÇ : İLİŞKİNİZDE SIKINTILAR YAŞANABİLİR

Bu pazar kendinize özen gösteriyorsunuz ve bu, günün sonunda farklı bir zihinsel duruma geçeceğiniz anlamına geliyor.

Bu, özellikle herhangi bir şeye ilgi duymadığınızı hissetseniz bile, her türlü hobiyi sürdürmek için iyi bir an. İlişkinizde zorlamanız gereken bazı sınırlar olabilir.

ASLAN : FİNANSAL SIKINTILARDAN UZAK DURMAYA ÇALIŞMANIZ İŞE YARAMAYACAK

Birine borç vermiyor olsanız da finansal sıkıntılardan uzak durmaya çalışıyorsunuz.

Öğleden sonra, bazı arkadaşların gayretlerine katılıp, çok sevdiğiniz biri için biraz zaman alsa da gerçekten güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

BAŞAK : KÜÇÜK TARTIŞMALAR YAŞAYACAKSINIZ

Bugün özgünlüğünüzü ve ustalığınızı kanıtlayacaksınız ve görünüşe göre kendinizi kimsenin etkilemesine izin vermeyeceksiniz.

Bazıları için masum biri gibi görüneceksiniz, bazıları için ise inatçı ve hatta acımasız görüneceğiniz durumlar olabilir. Neyse ki, bununla ilgili yalnızca küçük tartışmalar açılacak.

burclar.jpg

TERAZİ : SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

Bu pazar, sosyal hayatınız bazı sürprizler saklıyor gibi görünüyor, yani şu anda potansiyelinizin el verdiği kadar popüler değilsiniz.

Bu, söylediğiniz veya yaptığınız bir şeyle bağlantılı olabilir, ancak büyük olasılıkla beklentilerinizin çok yüksek olmasından kaynaklanıyor. Ancak, özellikle iyi vakit geçirmenizi engelleyen bu durumun sizi etkilemesine izin vermeyin.

AKREP : PARALARINIZ ÇOĞALTMAK İÇİN İYİ BİR GÜN

Yeni fikirlere ve paralarını çoğaltmanın yollarını bulmaya daha yatkın olanlar için faydalı bir gün.

Kendinizi seçkin bir ortamda bulabilir ve bazı önemli kişilerle ilişki kurarak birkaç fikir edinebilirsiniz. Bazı durumlarda bu, aileden gelen bir mirasın da olabilir.

YAY : BİR PARÇA ELEŞTİRYE MARUZ KALACAKSINIZ

Bugün yapmanız gereken şeyler hevesinizi kabartmıyor. Bu yüzden iyi niyetli bir aile üyesinden biraz eleştiri bekleyin.

Kalabalığı memnun etmek için herhangi bir şeyi taklit etmeye gerek yok ama aynı zamanda, buna aşırı tepki vermeye de gerek yok. Bu yüzden bir çatışmaya girmek istemiyorsanız kendi tepkinizi biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz.

burc.jpg

OĞLAK : KENDİNİZİ BAŞKALARI İLE KARŞILAŞTIRMAYIN

Arkadaşınızın ve sizin başarabilecekleriniz arasında bazı farklılıklar olabilir, bu nedenle kendinizi gerçekten kimseyle karşılaştırmamalısınız.

Kendinize karşı dürüst olmaya çalışmanıza rağmen, sonunda kendinize çok fazla baskı uyguladığınızı fark edebilirsiniz.

KOVA : DÜŞÜNCELERİNİZİ KONTROL ALTINA ALMANIZ ZORLAŞIYOR

Yapacak fazla bir şeyinizin olmadığı oldukça rahat bir gün olacak ama görünüşe göre ne kadar çok zamanınız olursa, düşüncelerinizi kontrol altına almanız o kadar zorlaşıyor.

Yakın zamanda olan bir şeyi, belki de yakınlarınızla yaptığınız bir tartışmayı aklınızdan çıkaramıyorsunuz. Her şeyi iyice analiz edeceksiniz.

BALIK : PARTNERİNİZLE SIKINTI YAŞAYABİLİRSİNİZ

Bu pazar günü çok daha derin anlama takılacak ve her türlü yorumun üzerinde uzun süre duracaksınız ve görünüşe göre partnerinizin de dikkatini buna çekmeyi başaracaksınız.

Bazı açılardan yüzeysel ve derin arasındaki farkı biliyorsunuz ama bugün keşfettikleriniz partnerinizin bazı konulardaki bakış açısını değiştirebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN