'Yılın enleri'nde Murat Başaran'a Kişisel Gelişim ve Dönüşüm Ödülü

'Yılın enleri'nde Murat Başaran'a Kişisel Gelişim ve Dönüşüm Ödülü

Her yıl çeşitli dallarda en iyi olan kişilere verilen Best of the Years Awards, dün gece Özge Ulusoy’un sunumu ile yapılan törenle sahiplerini buldu. Murat Başaran, Kişisel Gelişim ve Dönüşüm Ödülüne layık görüldü.

Bilinçaltı dili ve Anka frekans enerji taşıyıcısı Murat Başaran, verdiği eğitimler sonucunda birçok insanın yaşamına dokunduğu için Kişisel Gelişim ve Dönüşüm dalında ödüle layık görüldü. Murat Başaran, ödül aldıktan sonra ufak bir teşekkür konuşması yaptı.

Başaran, “Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Bilinçaltı dili sayesinde insanların yaşamlarını değiştirmeye, onlara hayatın daha özel bir yanını göstermeye çabalıyorum. Kendi içimizde var olan gücü keşfetmek için çalışmaya ve çabalamaya devam edeceğim” dedi. 

'BİLİNÇALTI DİLİNİ TÜM DÜNYA İLE BULUŞTURACAĞIZ'

Kişisel gelişimin en önemli parçalarından birisi olan bilinçaltı dilini tüm dünya ile buluşturacaklarını söyleyen Murat Başaran, insanların kendilerini keşfetmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Başaran, “İnsanlar, birçok sebepten dolayı kendilerinde var olan potansiyelin farkında değiller. Bizler Anka Frekansını ve bilinçaltı dilini tüm dünya ile buluşturarak kişilerin içlerinde var olan hazineyi ortaya çıkartacağız. Bu sayede kişiler daha güzel bir yaşamın kapılarını ardına kadar açmış olacaklar” ifadelerini kullanan Başaran, eğitimlerin yalnızca Türkiye’de değil çeşitli ülkelerde de devam ettiğini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN