Podyumunun efsane güzeli Aysun Kayacı tanınmaz halde! Resmen Seda Sayan'a dönmüş

Podyumunun efsane güzeli Aysun Kayacı tanınmaz halde! Resmen Seda Sayan'a dönmüş

Bir dönemlerin en güzel ve başarılı mankenleri arasında yer alan Aysun Kayacı'nın şimdiki halini göreler gözlerine inanmıyor. Evlendikten sonra podyumları terk edip Londra'ya yerleşen Kayacı yıllar sonra bir mağazaya görüntülendi. Görenler ise Seda Sayan sandı. Ama fotoğrafın aslı bakın ne çıktı?

Uzun bir süredir yurt dışında yaşayan eski manken Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı. Kayacı'ya ait olan bir fotoğraf paylaşım rekorları kırdı. Evli olmasına rağmen bir mağazada gelinlik provası yapan Aysun Kayacı'nın yıllar içindeki değişimi de şoke etti. Magazine servis edilen o görüntünün ne olduğu ortaya çıktı. İşte Aysun Kayacı'nın son hali diye verilen o fotoğraf.

aysunlar.jpg

EVLENDİ MESLEĞİ BIRAKTI

Doktorlar dizisi ile son kez ekran karşısında çıkan Kayacı o dönemler büyük bir sükse yakalamıştı. Diziden sonra 2012 yılında Efe Kapancı ile evlenen Kayacı Londra'ya yerleşerek mankenlik ve oyunculuğu bıraktı. Yaptığı, "Benim oyum dağdaki çobanla bir mi?" açıklamasından sonra uzun süre konuşulmuştu.

aysunkayaciyil.jpg

AYSUN KAYACI'NIN SON HALİ 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre; En son 2012 yıllarında görünen Kayacı'nın şimdiki hali merak konusu olurken, yıllar sonra bir alışveriş mağazasında yakalandı. Dubai'de gelinlik provası yapan Kayacı'nın son hali ise herkeste şaşkınlık yarattı. Görenler gözlerine inanmazken, Kayacı'nın son halini Seda Sayan'a benzetenler oldu. Haberler bu yönde çıkarken, fotoğraf aslı kısa sürede ortaya çıktı. Gerçek sahibi ortaya çıkan fotoğraftaki kişi Bulgar manken Bulgar asıllı Paula Erika ait.

sedayan.jpg

İŞTE AYSUN KAYACI'NIN SON HALİ DİYE VERİLEN O FOTOĞRAF

aysunp.jpg

aysunkayac12.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN