Behzat Ç. Kadrosuna Kanal D'den Transfer! Yılmaz Erdoğan'ın Ekibinden Çıktı

Behzat Ç. Kadrosuna Kanal D'den Transfer! Yılmaz Erdoğan'ın Ekibinden Çıktı

Fenomen diziler arasında yer alan Behzat Ç. yeni kadrosuyla BluTV'de ekranlara geri döndü. BluTV'de izleyiciyle buluşacak olan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. yine izlenme rekorları kıracak bölümleri ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosuna Kanal D'den bomba bir isim transfer oldu. İşte detaylar.

BluTV'de yayınlanacak olan Behzat Ç. ekranlara geri dönüyor. Eski kadroyla devam etmesi beklenen diziye yeni oyuncular da dahil oldu. Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerinde oynadığı diziye Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kahkahaya boğan oyuncusu transfer oldu. Peki Behzat Ç.'nin kadrosuna kim dahil oldu? İşte herkesin merak ettiği o isim.

behzatcdizi-001.jpg

BEHZAT Ç. YENİ KADROSUNU BÜYÜTTÜ! YENİ BİR İSİM DAHA DAHİL OLDU

2010 ila 2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Behzat Ç. yeni formatıyla tekrar sevenlerinin karşısına çıkıyor.2019 yılında BluTV'ye geçen dizi reyting iddialar yüzünden çekimlerini iptal etmişti. Şimdi yeniden BluTV'de yayınlanacak olan dizi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. olarak çekimlerine başladı. Polisiye tarzında çekilen dizi sevenlerini heyecanlandırırken kadrosu da merak konusu oldu. Yine başrolleri arasında usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu yer alıyor.

behzatcblutv.jpg

ÇOK GÜZEL HARKETLER BUNLAR'A VEDA ETMİŞTİ

Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından çekilen dizi, yeni sezonu için kadrosuna Çok Güzel Hareketler Bunlar karakterlerinden Evliya Aykan'ı da dahil etti. Kanal D yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'da tiplemeleri ile herkesi kahkahalara boğan Ayhan veda paylaşımı yaparak herkesi şaşırtmıştı.

evliyakaykan.jpg

"Elveda Gençliğim" diye paylaştığı yazısında Aykan, "Uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Sahne arkasında ve önünde eğlendiğim ve öğrendiğim yığınla deneyim yaşadım. Tüm ekip arkadaşlarıma, Mutfak çalışanlarına ve hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elveda gençliğim" sözlerini not düştü.

behzatc.jpg

YENİ PROJESİ ORTAYA ÇIKTI

Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil olan Evliya Aykan'ın oynayacağı karakter ise merak konusu oldu. Yeni yetenekler arasında hızlıca sivrilen Aykan'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar'da sergilediği oyunculuk ile izleyicilerden tam not almıştı. Yetenekli oyuncu Behzat Ç'nin kadrosunda yer alacak artık.

cokguzelkareketlerbunlarr.jpg

OYNAYACAĞI KARAKTER NETLEŞTİ

Yeni sezonda olmayacağını duyuran Evliya Aykan, BluTV'de sevenlerinin karşısında çıkacak. Veda konuşması yapan Aykan'ın yeni projesi ise ortaya çıktı. Aykan, başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun üstlendiği Behzat Ç.'nin yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Aykan, dizide cinayet büronun yeni elemanlarından birini oynayacak. BluTV'de yayınlanacak olan dizinin yeni sezonda izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN