Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızından yıllar sonra gelen itiraf

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızından yıllar sonra gelen itiraf

Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) film serisinin yıldızı Elijah Wood üçlemenin uyarlandığı J.R.R. Tolkien’in kitaplarını hala tam olarak okumadığını söyledi. Wood, "Okumamış olmam saçma. Çok aptalca. Diğer herkes okudu" yorumunu yaptı.

Bu sene 20. yılını kutlayan Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) üçleme için Esquire’a röportaj veren 40 yaşındaki Elijah Wood, kitaplar yoğun ve güzel olsa da bitiremediğini itiraf etti.

"OKUMAK ZOR GELDİ"

40 yaşındaki oyuncu "Kitap yoğun; ayrıntılı, harika, edebi ve güzel ama ağır. Karakterim üzerinde yaptığım tüm çalışmalarla birlikte kitabı okumak zor gelmişti. Odağımı, senaryolarda yazıldığı gibi karakterin dünyasında yaşamaya ve sürece güvenmeye çevirdim" dedi.

yuzuk.jpg

"20 YIL SONRA HALA OKUMADIM"

Wood "Kitapları 20 yıl sonra hala okumadım. Okumamış olmam saçma. Çok aptalca. Diğer herkes okudu" diye konuştu. Yüzüklerin Efendisi kitap serisi toplamda 1100 sayfa civarında.

efendi4.jpg

Serinin ilk filmi Yüzük Kardeşliği (Fellowship of the Ring), Aralık 2001’de izleyicilerle buluşmuştu. Wood seride güç yüzüğünü yok eden Frodo Baggins'i canlandırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN