Zafer Çika kimdir? Yılmaz Erdoğan'dan duygulandıran Zafer Çika mesajı

Zafer Çika kimdir? Yılmaz Erdoğan'dan duygulandıran Zafer Çika mesajı

Zafer Çika kimdir, nerelidir? Yılmaz Erdoğan önceki akşam yayınlanan özel televizyon programında Zafer Çika için duygulandıran bir konuşma yaptı. ' Bütün alkışlar, bütün ziller Zafer Çika için çalsın...' ifadesini kullanan Yılmaz Erdoğan, oynanan oyunu da Zafer Çika'ya armağan etti. Peki Zafer Çika kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Yılmaz Erdoğan'dan Zafer Çika'ya duygulandıran mesaj... Önceki akşam özel televizyonda yayınlanan Çok güzel hareketler Bunlar 2 programında konuşan Erdoğan, "Komedyenin yası güldürmeyle olur. Bugün Zafer Çika'nın anısına oynadık. Bütün alkışlar, bütün ziller Zafer Çika için çalsın..." dedi. Peki Zafer Çika kimd,r nerelidir, Yılmaz Erdoğan neden Zafer Çika mesajı yayınladı? İşte detaylar ve Zafer Çika'nın biyografisi.

ZAFER ÇİKA KİMDİR? YILMAZ ERDOĞAN'DAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Zafer Çika'nın adı Yılmaz Erdoğan'ın 'Bütün alkışlar, bütün ziller Zafer Çika için çalsın...' sözleri sonrası yeniden aranmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Zafer Çika kimdir, nerelidir? Detaylar haberimizde.

Demet Akbağ ve Zafer Çika'nın yakın dostu Yılmaz Erdoğan, dün akşam Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni bölümünü, Zafer Çika'ya ithaf etti. Erdoğan, bölüm sonunda yaptığı konuşmasında duygusal anlar yaşadı.

19-04/08/s.png

Yılmaz Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: "Komedyenin yası güldürmeyle olur. Bugün Zafer Çika'nın anısına oynadık. Bütün alkışlar, bütün ziller Zafer Çika için çalsın..."

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Havayolu ile İzmir’e gelen Zafer Çika, buradan Muammer Renda yönetimindeki 35 S 7580 plakalı Pick-Up ile Çeşme’ye gitmek üzere yola çıktı. Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan Pick-Up, ardından şarampole yuvarlandı.

Kazanın ardından otoyolda bulunan sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Zafer Çika’nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi.

İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla karayoluna çıkartılan yaralılara ilk müdahale buradaki sağlık ekibi tarafından yapıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Çika ile Renda, ardından ambulanslarla dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Pick-Up çekici ile şarampolden çıkartılırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı, kontrollü şekilde sağlandı.

19-04/08/zafer-cika_16_9_1552451962.jpg
Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika

ZAFER ÇİKA KİMDİR?

İzmir'de doğup büyüyen Zafer Çika, Demet Akbağ ile uzun yıllardır birlikte. Uzun birlikteliği 19 Eylül 1999'da Milona'da evlenerek taçlandıran çiftin Ali isminde bir oğulları var.

Ali Çika 2000 yılında dünyaya geldi. Zafer Çika 2014 yılında geçirdiği kalp kriziyle eşini ve sevenlerini korkutmuştu. Zafer Çika film yapımcısıdır. Zafer Çika 51 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Zafer Çika kimdir, nerelidir? Yılmaz Erdoğan önceki akşam yayınlanan özel televizyon programında Zafer Çika için duygulandıran bir konuşma yaptı. ' Bütün alkışlar, bütün ziller Zafer Çika için çalsın...' ifadesini kullanan Yılmaz Erdoğan, oynanan oyunu da Zafer Çika'ya armağan etti. Peki Zafer Çika kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN