Zamanlaması Mükemmel Olan Fotoğraflarla Gülme Krizine Hazır Olun

Zamanlaması Mükemmel Olan Fotoğraflarla Gülme Krizine Hazır Olun

Bazı zamanlarda fotoğraf çekerken kendimizin bile o an fark edemediği daha sonra inceleyip gördüğünde gülme krizine girdiği fotoğraflar olabiliyor. Haberimizde de zamanlaması mükemmel olan fotoğrafları sizin için derledik...

Fotoğraf çekmeyi büyük küçük herkes çok sever. Fotoğraf çekerken o an fark edemediğimiz daha sonra incelediğimizde gördüğümüz birçok fotoğraf olabiliyor. Zamanlaması mükemmel olan fotoğraflarla gülem krizine hazır olun...

basliksiz-7.jpg

KAMERALAR HER AN SİZİ ÇEKEBİLİR

Spor, sizi bir anda ilgi odağı haline getirebilecek alanlardan biri olmalı. Bir kez spot ışığına çıktığınızda, herkesin gözü size takılır. Ne kadar önemsiz olursa olsun yaptığınız her hareket, sizi özellikle medyadan ve hayranlardan inceleme altına alabilir. Bu, utanç verici bir şey yaparken çekilen LeBron James'in bir resmi. Tam suçüstü yakalandı. Yıldızlar günün sonunda sadece herkes gibi insanlardır, dolayısıyla onların da insani eğilimleri vardır. Bununla birlikte, kim burnunda kaşıntı hissine dayanabilir?

basliksiz-8.jpg

KURBAĞALAR MASALDAKİ GİBİ OLMUYOR

Klasik peri masalı hikayelerini daha önce hepimiz duymuşuzdur. Güzel bir kızla bir kurbağanın yollarının kesiştiği ve iki öpücüğün ardından kurbağanın arzu edilir derecede yakışıklı bir prense dönüştüğü hikayeler. Birlikte, sonsuza kadar mutlu yaşarlar. Bu tür hikayelerle, havuzda bulduğu kurbağanın sonsuz mutluluğunun kaynağı olacağına inandığı için bu kadını gerçekten suçlayamazsınız. Ne yazık ki, bu sefer kurbağa genç bayanı ilk öpen kişi olmaya karar verdiği için durum böyle olmayacak. Sihirli bir şey bile olmadı. Kızın ağzında kesinlikle hoş olmayan o kurbağanın tadı kalmıştı. En azından bir dahaki sefere bir kurbağayı öpmemeyi hatırlayacak.

basliksiz-9.jpg

Yıllar boyunca olimpiyatlara katılan buz patencileri, bir insanın vücudunu ne kadar ileri itebileceğini gösterdi. Sıçrayışlar ve bükülmeler, taklalar ve düşüşler yaparlar. Bunca yıllık profesyonel buz pateni süresinde, kesinlikle hiç kimse bu özel hareketi başaramadı.

basliksiz-10.jpg

SON ÖPÜCÜK

Bu kadın, Chicago Millenial Park'ta arkadaşından fotoğrafını çekmesini istediğinde, muhtemelen sosyal medyası için hazırlanmış basit bir fotoğraftı. Ancak arkadaşı fotoğrafı çekince ilginç bir kare ortaya çıktı. Video reklam panosu, bayana tam başının üzerine bir öpücük veriyor gibi görünüyor.

basliksiz-11.jpg

Çoğu durumda, en iyi optik illüzyonları oluşturan kasıtsız illüzyonlardır. Elbette bu kadın gri ve siyah gömleğini aldığında, adamın pantolonuyla bu kadar mükemmel uyum sağlayacağını düşünmemişti. Bu tür mükemmel zamanlanmış fotoğraflar, konu görüntü kompozisyonu olduğunda gerçekten bir ustalık sınıfı oluşturur. Onlara ne kadar çok bakarsanız, o kadar komik olurlar.

basliksiz-14.jpg

BUNDAN SONRA DERGİ KAPAKLARINA DİKKAT

Bu mükemmel zamanlanmış fotoğraf, konunun ne olup bittiğini bile bilmediği düşünüldüğünde çok komik.

basliksiz-16.jpg

Bu mükemmel zamanlanmış fotoğraftaki en komik kısım, kızın burada neler olduğunu bile bilmemesi. Bir beyaz balina ona gizlice yaklaşmaya karar verirken o oyun oynamakla meşguldür. Gelecekte geriye bakacak ve bir akvaryumda nasıl kıl payı kurtulduğunu görecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN