Zeka bulmacası: Sadece kartal gözlü insanlar farklı Pengueni 7 saniye içinde görebilir! Zekana güveniyor musun?

Zeka bulmacası: Sadece kartal gözlü insanlar farklı Pengueni 7 saniye içinde görebilir! Zekana güveniyor musun?

Zeka testi: Bu resimdeki farklı olan pengueni 10 saniye içinde bulabilir misin? Bu zeka oyunuyla keskinliğinizi ve doğallığınızı test etme şansını yakalayın. Acele et!

Arkadaşlarınız ve ailenizle bu zeka oyununu çözerek eğlencenizi ikiye katlayın. Zeka oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. Özellikle görüntü bilmeceleri beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeterli kelime, şimdi harekete geçin, gruptaki tek penguenin görüntüsünü 10 saniye içinde bulun. Zamanlayıcı Açık!

1-001.jpg

RESİMDEKİ FARKLI PENGUENİ GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, paytak paytak yürüyen tek pengueni bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, benzer görüntü ve renk tonu bir yanılsama yaratır.

Evet, adından da anlaşılacağı gibi zor olacak, zeka oyunu. Ancak iki kez denemeden önce bir cevap aramayın.

ZEKA BULMACASININ CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her girişimde düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu, yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, grup içindeki farklı olan bir penguenin görüntüsünü bulmaktır. Bununla birlikte, bu zeka oyununun en zor kısmı, aynı penguen görüntülerinin kullanılmasıdır. Yeterince zaman verdiğimize göre hadi cevaba geçelim.

PENGUEN BULMACASI CEVABI

Resim 5 satır ve 8 sütundan oluşuyor, yani toplam 30 penguen var. Şimdi, ifade, vücut şekli, renk veya herhangi bir şeyde en ufak bir değişiklik bulmak için her birine bakın.

Eğer farklı olanı başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz gözlem becerilerinizin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Fakat hala cevabı bulamıyorsanız, işte size küçük bir ipucu. 4. sıra ve 8 sütuna inin, buradaki penguen tek ayak üzerinde duruyor, diğer resimlerde ise penguenlerin her iki ayağı da görülüyor.

2-001.jpg

Zevk aldınız mı? Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemye devam edin. Ayrıca, bu resimsel bilmecelerin tadını çıkarmak için geri dönün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN