Zeka IQ testi: Resmin içinde dolanan tüm nesneleri 10 saniyede bulabilir misin? Ne kadar zeki olduğunu test et!

Zeka IQ testi: Resmin içinde dolanan tüm nesneleri 10 saniyede bulabilir misin? Ne kadar zeki olduğunu test et!

Zeka ölçen IQ testi: Bu akıl bulmacasında, resmin içine dolanmış tüm nesneleri tanımlamaya çalışın. Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar tüm nesneleri 10 saniye içinde bulabilir!

Bu IQ testi, verilen problemi çözerken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür Zihin Bulmacaları altında, problemi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz ve analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Zeka Oyunları, bulmacalara eğlenceli öğe ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Çözüme ulaşmak için yaratıcı düşünmeniz gerekiyor çünkü cevap hemen önünüzde olmayacak. Bu yüzden, resmin içine dolanmış tüm nesneleri tanımlamanız gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

1-013.jpg

RESMİN İÇİNE DOLANMIŞ TÜM NESNELERİ 10 SANİYEDE GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Yukarıdaki resimde, resimde bulunan tüm nesneleri tespit etmeniz gerekiyor. Bulmaca resiminde, mavi bir arka planda birbirine dolanmış birkaç siyah nesne görebilirsiniz. Bu yüzden zorluk, birbiriyle örtüşen tüm dolaşmış nesneleri bulmaktır.

Cevap oldukça basit ama zor olduğundan bu bulmacayı cevaplamadan önce resme çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla aşağıya inip hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA RESMİ CEVABI

Resimdeki farklı şekillere dikkatlice bakarsanız resimdeki tüm nesneleri tanıyabileceksiniz. Şimdi bu görüntüdeki gizli nesneleri tanımlayalım:

Gözlük: Bu, resimde bulunması en kolay nesnedir.
Askı: Resmin ortasında askı kancasını bulabileceksiniz.
Saat: Resmin sağ tarafında bir saati görebileceksiniz.
Ampul: Resmin ortasında Ampul Şeklini görebilirsiniz.
Şişe: Şişe resimde Çapraz olarak tutulmuştur. Sol tarafta şişenin üst kısmını görebilirsiniz.

2-009.jpg

ZEKA BULMACASI AÇIKLAMA

Yani, bu zihinsel sınavın cevabı, bu resmin içine dolanmış 5 nesne olduğudur. Gözlük, Askı, Saat, Ampul ve Şişe.

Yukarıdaki zeka oyunu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür bulmacalar, öngörülen süre içinde çözüme ulaşmak için matematiksel becerilerden ziyade yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak cevabı birkaç saniye içinde çözdüyseniz, kesinlikle başarılı hissedeceksiniz. Bu zeka oyunu, IQ Seviyenizi değerlendirmenin başka bir eğlenceli yolu. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, Zeka seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN