IQ testi: 15 saniye içinde iki resim arasındaki 6 farkı bulanlar yüksek zekalı çıkıyor

IQ testi: 15 saniye içinde iki resim arasındaki 6 farkı bulanlar yüksek zekalı çıkıyor

Bu kez karşınıza farklı bir resimli zeka testi ile çıkıyoruz. İki resim arasındaki 6 farkı 15 saniye içinde bulanlar yüske IQ'lu çıkıyor. Bu zeka testini şimdi deneyin ve kendinizi sınayın...

Zeka oyunları, bulmaca ve bilmece çözmeyi sevenler için harika bir eğlence kaynağıdır. Zeka oyunlarının en iyi yanı, en basit görüntüleri bile ilginç hale getirebilmeleridir.

Zeka oyunları çılgınlığı herhangi bir yaş grubuyla sınırlı değildir ve bu yüzden çocuklar için zeka oyunları ve yetişkinler için zeka oyunları bulabilirsiniz.

1.jpg

ZEKA BULMACASINI ÇÖZEBİLİR MİSİN?

Bir zeka bulmacasını çözmenin temel dayanağı, verilen görüntüye bakmak ve onu diğer görüntüyle karşılaştırmaktır. En küçük farklılıkları bulabilmeniz için dikkatli olmanız gerekir.

Bazı zeka oyunlarını çözmek çok kolay olsa da, bazıları zor olacaktır. Ancak, netizenleri harekete geçiren şey, bu tür zeka oyunlarını çözmenin heyecanı. Şimdi eğlence dolu bir zeka bulmacası mücadelesine hazır mısınız?

15 SANİYEDE 6 FARKI BULMAYI DENEYİN

Bu resimde hem sağ hem de sol tarafta duran bir adam görebilirsiniz. Bu iki adam birbirinin aynısı. Ancak iki resim arasında altı fark var ve hepsini bulmak için 15 saniyeniz var.
Zamanın şimdi başlıyor.

İKİ RESİM ARASINDA KAÇ FARK BULDUNUZ?

Bu resimde, sizin için zorluk, iki resim arasındaki altı farkı bulmaktır. Normal zekaya ve iyi gözlem becerisine sahip bir kişi, 15 saniye içinde farkları kolayca bulabilecektir.

Cevapları bu yazının altında verdik. Ama önce kaydırıp cevaba bakarsanız hiç eğlenceli olmaz.

Zaman sınırı içinde çözmeyi deneyin ve o zamana kadar çözemezseniz, her zaman sonunda verilen cevaba başvurabilirsiniz. Peki, şimdiye kadar kaç fark bulabildiniz?

2.jpg

ZEKA BULMACASI CEVABI

1. Saç Modeli: Sol taraftaki adam, sağdaki adamdan farklı bir saç modeline sahip.
2. Kaş: Sağ taraftaki adamın kaşı, resmin solundaki adama göre daha uzun ve yukarıya doğru daha kavislidir.
3. Keçi Sakal Stili: Sağdaki erkeğin keçi sakalı stili soldakinden farklıdır.
4. Cep gözü: Sağdaki adamın cep gözlüğü kasası siyah, soldaki adamınki sarı renklidir.
5. Kemer: Soldaki adamın kemer rengi siyah bordürlü kahverengi, sağdaki adamın kemer rengi siyahtır.
6. Ayakkabı: Soldaki adamın sol ayakkabısının bağcıkları eşit uzunluktayken, sağdakininki eşit değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN