Zekanızı ortaya çıkaracak IQ testi! Bu resimde 4 hata var! Yalnızca IQ'su yüksek insanlar 8 saniyede hataları buluyor!

Zekanızı ortaya çıkaracak IQ testi! Bu resimde 4 hata var! Yalnızca IQ'su yüksek insanlar 8 saniyede hataları buluyor!

Bu zeka oyunu beyin kaslarınızı güçlendirecek! Resimde bulunan 4 hatayı 8 saniyede tespit edebilir misin? Yalnızca yüksek zekaya sahip okurlar resimdeki 4 hatayı kısa süre içinde fark edebilir. Bu zeka bulmacası ile ne kadar akıllı olduğunu ortaya çıkar.

Zeka oyunları ve çevrimiçi bulmacalar çözmek, internette popüler bir eğlence haline geldi. Neden olmasınlar? Ne de olsa zeka oyunları çözmek, hafızayı ve odaklanmayı güçlendirmenin kanıtlanmış bir yöntemidir. Aynı zamanda beyni eğitmek ve bireyin bilişsel becerilerini artırmak için sıklıkla kullanılır.

Yani, zeka oyunlarının sıkı bir hayranıysanız, şanslısınız. Eğer değilseniz, bilişsel kapasitenizi artırırken aynı zamanda sizi eğlendirecek eğlenceli bir görsel zeka oyunumuz var. Hazır mısın? Başlayalım.

1-010.jpg

8 SANİYEDE 4 HATAYI TESPİT EDEBİLİR MİSİNİZ?

Aşağıda yayınlanan beyin bulmacasına bakın. Bu görsel zeka oyununun yalnızca yüksek IQ'ya sahip dahiler tarafından 8 saniye veya daha kısa sürede çözülebileceği söyleniyor.
Bu zeka oyununu çözerek zekanızı ve IQ'nuzu test edin. Bu resimdeki 4 hatayı tespit etmek için sadece 8 saniyeniz olduğunu unutmayın. Ve senin zamanın şimdi başlıyor. Herşey gönlünce olsun! Biz sana inanıyoruz. Bunu yapabilirsiniz.

RESİMDEKİ 4 HATAYI BULDUN MU?

Zeka oyunu cevabı hemen aşağıda verilmiştir, ancak bulmacayı çözmeden önce sonuna kadar kaydırmaktan kaçının. Bu bir test değil, eğlenceli bir meydan okumadır, bu yüzden önce kendiniz çözmeye çalışın. Zaman ilerliyor, acele etseniz iyi olur.

Mantıklı düşünün ve verilen sürede doğru cevabı alamazsanız cesaretiniz kırılmasın. Seni yargılamayacağız. 3… 2… ve 1! Süre doldu millet. Bu beyin bulmacasını çözdün mü?

Bunu yaptığınızı içtenlikle umuyoruz, çünkü şimdi cevabı açıklayacağız. 4 hatayı öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA OYUNU CEVABI İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Bu beyin bulmacasında, bu resimdeki 4 hatayı 8 saniyede görmeniz gerekiyor. Bu resmi bozan 4 hataya bakalım.

1. Resmin sol üst tarafında bir trafik ışığı görebilirsiniz, ancak sadece iki renk vardır - sarı ve yeşil. Kırmızı ışık nerede?
2. Tramvaya bakın. Yolda demiryolu hattı yok. O zaman tramvay nasıl çalışıyor?
3. Tramvaya bir daha bakın. Üzerinde kapı yok, sadece pencereler var. Ama içeride oturan sürücüyü görebilirsiniz. Herhangi bir kapı olmadan nasıl içeri girdi?
4. Şimdi duvardaki futbol posterine bakın. Üzerinde yazan tarih nedir? 32 Aralık mı? Aralık ayında sadece 31 gün vardır. Yani burada dördüncü hata yatıyor.

2-005.jpg

Bu zeka testindeki hataları 8 saniye veya daha kısa sürede fark edebildiyseniz, tebrikler. Ancak bunu çözmede başarısız olduysanız, bir dahaki sefere bol şans. Lütfen bir başarısızlığın cesaretinizi kırmasına veya pes etmenize neden olmasına izin vermeyin. Umarız bu beyin bulmacasını çözerken eğlenmişsinizdir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN