Zekasına güvenen gelsin! Bu resmin içinde gizli olan sayıyı 6 saniyede bulabilir misin?

Zekasına güvenen gelsin! Bu resmin içinde gizli olan sayıyı 6 saniyede bulabilir misin?

Zeka testi: Bu resimdeki gizli olan 8 sayısını 6 saniye içinde bulun. Bu görüntü bulmacası, vizyonunuzu ve zekanızı test etmenize yardımcı olacaktır. Peki 6 saniye içerisinde resimde gizlenen 8 sayısını bulabilir misin?

Hafta içine hızlı bir başlangıç ​​yapmak için bir neden mi arıyorsunuz? Zeka testini çözmeyi deneyin. Zeka oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bir bilmecedir. Özellikle resimli bulmacalar beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar kelime yeter, şimdi harekete geçelim, 6 saniye içinde bu resimde gizlenen 8 sayısını bulalım.

2-002.jpg

BU RESİMDEKİ 8 SAYISINI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünce tarzı gerektirir, ancak bazen iyi bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, harf koleksiyonunda tek bir sayı bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, tüm çerçeve ve aynı görüntülerin ve benzer tonların kullanılması işi zorlaştırıyor. Unutmayın, tek harf, renkler ve benzeri harfler veya sembollerle çerçevenin kendisinde gizleneceğinden, küçük ayrıntılara dikkat etmeniz yeterlidir.

Evet, adından da anlaşılacağı gibi zor olacak, zeka oyunu. Ancak iki kez denemeden önce bir cevap aramayın.

BEYİN TESTİ CEVABINI BURADA ARAYIN

Bir zeka oyunu aslında cevabı bulmak için mantığı kullanan bir düşünme bulmacasıdır. Yani her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu, kritik sezgisel gücü artırmanın yanı sıra yeni çözümler bulmaya da yardımcı olur.

Kullanıcıların amacı, '&' sembolünün monoton sunumu arasında gizlenmiş olan 8 sayısını tespit etmektir. Bu zeka oyununu, kullanıcıların 6 saniye içinde harf grubu arasındaki tek sayı olan 8'i bulmaları için bir meydan okuma ile yayınladı. Bu zeka oyununun en zor yanı, tek sayının resmin arka planının rengine benzemesi ve tıpkı diğer harflere benzemesi ve kolayca dikkatin dağılabileceği bir şekilde yerleştirilmiş olmasıdır.

ZEKA TESTİ CEVABI

Bu resim, toplam 196 harfli 14 satır ve 14 sütun içermektedir. Bu bulmacayı çözmek için göz açıp kapayıncaya kadar tüm yönlere bakın, Şimdi daha kolay mı?

Bu görüntüde gizlenmiş 8 sayısını başarılı bir şekilde tespit ederseniz. Ve hala cevabı kaçırıyorsanız, işte size küçük bir ipucu. Resmin 9. satırına ve 5. sütununa ilerleyin. Burada 8 sayısını bulacaksınız, diğer sembol ise çerçevede '&'.

1-006.jpg

Eğlenceli miydi? Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Problem çözme becerileri ve hafıza keskinliği ile birlikte bilişsel becerilerinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin. Ayrıca, bu resimsel bilmecelerin tadını çıkarmak için geri dönün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN