Zerrin Özer’in kocası kim? Zerrin Özer’in kocası dolandırıcı mı? Açıklama geldi…

Zerrin Özer’in kocası kim? Zerrin Özer’in kocası dolandırıcı mı? Açıklama geldi…

Geçen Pazar günü 2 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile hayatını birleştiren Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı. Evliliğinin ardından bir televizyon programına bağlanan Seda adındaki kadının iddialarının ardından büyük şok yaşayan Zerrin Özer’in durumu kötüye gidince, hastanede tedavi altına alındı. Seda hanım, Murat Akıncı’nın kendisini dolandırdığını, kendisi gibi başka kadınları da dolandırdığını iddia ederek, şoke eden ifadeler kullanmıştı. Peki Zerrin Özer’in kocası Murat Akıncı kim? Zerrin Özer’in kocası Murat Akıncı dolandırıcı mı? İşte Zerrin Özer olayının tüm gelişmeleri…

Hafta sonu 34 yaşındaki sevgilisi Murat Akıncı ile evlenen 61 yaşındaki usta sanatçı Zerrin Özer’in düğün fotoğrafları ortaya çıkınca, pek çok kadın kendisini dolandıran kişinin Murat Akın olduğunu iddia etti. Açıklamaları duyan Zerrin Özer ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Zerrin Özer ile ilgili gelişmeleri merak eden sevenleri ise ‘’Zerrin Özer’in kocası kim, Murat Akıncı dolandırıcı mı, Murat Akıncı ne iş yapıyor?’’ gibi sorulara yanıt aradı. Zerrin Özer’in menajeri Kemal Aslan, Zerrin Özer’in evliliğinin 36 saat sürdüğü için iptal davası açacaklarını duyurdu. İşte Zerrin Özer ile ilgili detaylar…

ZERRİN ÖZER’İN KOCASI KİMİ?

Zerrin Özer ile 2 yıllık birlikteliklerini 16 Haziran Pazar günü evlilikle taçlandıran Murat Akıncı ile ilgili iddialar, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Seda ismindeki bir kadın, bir TV programına telefonla bağlanarak, Murat Akıncı’nın Mahmut Atalay adını kullandığını, kendisi ile birliktelik yaşadığını, birkaç defa kendisine borç para verdiğini ve onun da güven kazanmak için aldığı paraları tam tarihinde getirdiğini anlattı. Son olarak Mahmut Atalay yani Murat Akıncı’nın kardeşinin Amerika’da okuduğu için birkaç kez borç para alıp geri verdiğini söyledi. Annesiyle birlikte Akıncı’nın kendisini ortalama 400 bin TL dolandırdığını iddia eden Seda hanım, Murat Akıncı’nın kendisini çocuğuyla tehdit ettiğini öne sürdü. Zerrin Özer ile evliliklerinin adından onu bulduğunu kaydeden Seda hanım, 2016’dan beri Akıncı’nın peşinde olduğunu ve onunla ilgili anlatamayacakları daha birçok iddia olduğunu savunarak, Zerrin Özer’e, ‘’Malını kaptırmadıysa ne mutlu’’ dedi. Seda hanım Akıncı’nın Çanakkale’de bir kadını daha dolandırdığını iddia etti. Seda hanım, Murat Akıncı’nın, oğlunun nafaka parasını da aldığını öne sürdü.

19-06/19/2495152_fc39c2f01da39fc722c4a4717f10eee5.jpg

MURAT AKINCI ADNAN OKTAR'IN MÜRİDİ Mİ?

TemizMagazin'de yer alan iddiaya göre; Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı, geçen aylarda birçok suçtan yakalanan Adnan Oktar'ın müridi olduğu ileri sürüldü.

‘ALTINLARIMI BOZDURTTU’

Esra adındaki bir kadın da Murat Akıncı ile 2016’da sosyal medyadan tanıştığını ve o dönem annesini kaybettiği için duygusal boşlukta olduğunu söyleyerek, hepsini bile bile kendisini kurban seçtiğini savundu. Maddi olarak kaybettiğini ancak manevi olarak kaybetmediğini anlatan Esra hanım, Murat Akıncı’nın koltuk döşemecisi olduğunu ve onun için altınlarını bozdurduğunu iddia etti.

EVLİLİĞİN İPTALİ DAVASI AÇILACAK

Zerrin Özer'in menajeri Kemal Aslan da 36 saat evli kaldıkları için evliliğin iptali davası açılacağını duyurarak, Zerrin Özer'in boşanma kararı aldığını açıkladı. Murat Akıncı'nın anlatılanlara karşı bambaşka biri olduğunu, beyfendi biri olduğunu, Zerrin Özer'e, ''Sen üzülme, nasıl mutlu olacaksan ben onu yaparım'' dediğini ve avukatına gelip boşanma davası için vekaleti imzaladığını söyledi. Aslan, kendi şirketini 420 bin TL dolandıran bir kadının iddialarının ardından Murat Akıncı'nın beraat ettiğini, o kararın yayınlanmadığını ve Murat Akıncı ile ilgili herhangi bir dava olmadığını kaydederek, Akıncı'nın kaçmadığını ve evinde oturduğunu söyledi. Murat Akıncı'nın Zerrin Özer ile birlikteliği boyunca usta şarkıcıya 1 kuruş harcatmadığını kaydeden, Aslan, Özer'e de onun baktığını, hastanedeyken kendisini sürekli aradığını ve Zerrin Özer'in severek ayrıldığını söyledi.

Öte yandan Murat Akıncı’nın annesi de oğluna iftira atıldığını iddia ederek, Seda ismindeki kadının oğluna saplantılı bir aşk beslediğini ve bundan ötürü bu tarz iddiaları ortaya attığını aktardı.

TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN