Ziraat Bankartı olana müjde! Banka 1.250 TL hediye verecek

Ziraat Bankartı olana müjde! Banka 1.250 TL hediye verecek

Ziraat Bankası müşterilerin sevindiren haber geldi. Son dönemlerde pek çok farklı kampanya ile gündeme gelen Ziraat Bankası yeni kampanya detaylarını paylaştığı. Kampanya 14 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı kampanya detayları merak ediliyor. İşte Ziraat Bankası Aralık kampanya detayları…

Ziraat Bankası herkesin yüzünü güldüren kampanya detaylarını açıkladı.Bankkart ile Tatilbudur üzerinden yapılacak ilk 7.500TL ve 2500TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlerde 700TL ödeme yapılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra 2.500TL ve üzeri peşin ya da taksitli ödemelerde ise 1250 TL hediye verileceği belirtildi. İşte Ziraat Bankası Aralık kampanya detayları…

1.250 TL HEDİYE EDİLECEK

Ziraat Bankası yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor.Aralık ayı kapsamında yapılan yeni kampanya oldukça dikkat çekiyor. 1250TL hediye verileceğini açıklayan Ziraat Bankası müşterileri heyecanlandırdı. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Bankkart’ınız ile TatilBudur’da tek seferde yapacağınız 7.500TL-12.500TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 750TL Bankkart Lira veya 12.500 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 1.250TL Bankkart Lira verilecektir”

Ziraat Bankası Tatilbudur kampanyası

ZİRAAT KAMPANYA ŞARTLARI AÇIKLANDI

Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliğini kullanarak Tatilbudur üzerinden yapılacak tek seferlik 7500TL ile 2500TL arasındaki alışverişlerde 750TL verileceği duyuruldu.Bunun yanı sıra 12.500TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde ise 1.250TL Bankkart lira verileceği belirtildi. Yaz otellerinde uygulanacak olan peşin fiyatına 3 ve 8 taksit fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Kampanya 4Kasım-14Aralık tarihleri arasında geçerli olacak.

Ziraat Bankası kampanya detaylarını açıkladı

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin Bankkart Mobil, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS yöntemlerinden biri ile katılım sağlaması gerekmektedir.

SMS ile kampanyaya katılmak isteyen müşteriler bankaya kayıtlı bulunan cep numaraları üzerinden TATILBUDUR yazarak 4757’ye SMS göndermesi gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka kampanyaya katılması gerekir.Kampanyaya katılım sağlamayan kişiler fırsatlardan yararlanamaz.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira kazanmak isteyen vatandaşların alışverişleri mutlaka Bankkart POS cihazından yapması gerekir.

Kazandığınız Bankkart Liralar 21Aralık 2022tarihine kadar kartlarınıza yüklenecektir. Yüklenen tutarları 30Ocak 2023tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kullanmadığın Bankkart Liralar 31Ocak 2023tarihinde geri alınır.

Kampanya kapsamında müşteriler en fazla 1250 TL Bankkart Lira kazanabilmektedir.

Alınan uçak biletleri Bankkart Lira kampanyasının içinde yer almıyor.

Ek kart ile yapılan harcamalar ise asıl kart sahibine eklenecektir.

Yapılan kampanya bireysel müşterilerin Bankkart ile yapacakları harcamalar için geçerli olacak.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

 Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanmak kampanya kapsamında geçerli olmayacaktır.

Kampanya boyunca yapılan iade işlemlerinde kazanılan Bankkart Lira geri alınır.

Müşterilerin Bankkart Kumbarasında yeter Bankkart Lira bulunmaması durumunda ise kalan tutar hesap özetine yansıtılır.

Ziraat Bankası ve Tatilbudur kampanya da değişiklik yapabilir. Kampanyayı durdurma hakları bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN