Ziynet Sali'den Sıla açıklaması: Yalandır, iftiradır

Ziynet Sali'den Sıla açıklaması: Yalandır, iftiradır

Sıla Gençoğlu tarafından Nişantaşı'nda bir otelde darp edildiği iddia edilen Ziynet Sali'den yalanlama geldi. Sali, söz konusu iddiayla ilgili olarak "Yalandır, iftiradır" dedi.

Sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla Gençoğlu'nun, olaydan bir süre önce Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'ye şiddet uyguladığı ve şarkıcının kolunu kırdığı iddia edilmişti.

Söz konusu iddiayla ilgili olarak bugün bir açıklama yapan Sali, şunları söyledi:

"Hiçbir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığırından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla'ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum. Mevzubahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır."

18-11/10/5be6a67cae784921c4035853-1541845349.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN