Zor günleri geride bırakan Alişan, TRT ile el sıkıştı!

Zor günleri geride bırakan Alişan, TRT ile el sıkıştı!

TRT 1 ile el sıkışan Alişan yeni program için kolları sıvadı. Tek başına program yapacağını söyleyen Alişan, Bostancı konserinde de stand-up yapacağını söyledi.

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, önceki akşam yeğenleri ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Basın mensuplarına, TRT 1 ekranlarında programa başlayacağını müjdeleyen Alişan, 'Tek başıma yapacağım bir iş olacak. Bundan önce yaptığım sabah programı gibi, sanatçı arkadaşlarımı konuk edeceğim, güzel bir program olacak' ifadelerini kullandı.

Snob Magazin'in haberine göre; Hafta sonu Kıbrıs'ta sahne alacağını belirten Alişan, 'Mart ayında Bostancı Gösteri Merkezi'nde görkemli bir konser vereceğim. Bu konserin içerisinde stand-up olacak. 1996'dan günümüze kadar ulaşan Alişan'ı anlatacağım' şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN