Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun kimdir? Yarışmacı Tayfun Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun hakkında bilgiler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun kimdir? Yarışmacı Tayfun Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun hakkında bilgiler

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yarışmacıları merak ediliyor. Peki bu haftaki yarışmacılardan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yarışmacısı Tayfun kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her hafta merakla izlenen Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında bu hafta yarışan yarışmacılardan Tayfun'un kim olduğu merakla araştırılıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yarışmacısı Tayfun kimdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 19-23 Eylül tarihleri arasında ilk gün Yaren Hanım, ikinci gün Baran Bey, üçüncü gün Fikriye Hanım, dördüncü gün Tayfun Bey ve son gün Dilara Hanım yarışacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmacısı Tayfun Arslan Kimdir

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YARIŞMACISI TAYFUN ARSLAN

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı 19-23 Eylül tarihleri arasındaki yarışmacılardan Tayfun Arslan dördüncü gün yarışmacısıdır. Tayfun Arslan'ın 1998 doğumlu ve 24 yaşında olduğu bilinmektedir. Yarışmacı İstanbul'da yaşıyor. Tayfun Arslan'ın aslen Tokatlı olduğu biliniyor. Tayfun Arslan bir restoran işletiyor. TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında dördüncü gün yarışmacısı olarak yer almaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN