Zümrüdüanka dizisinin Abbas Demirkan’ı Selim Bayraktar kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Zümrüdüanka dizisinin Abbas Demirkan’ı Selim Bayraktar kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Zümrüdüanka dizisinin yayınlanmasının ardından oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Dizide Abbas Demirkan’ı oynayan Selim Bayraktar da bu oyuncular arasında yer alıyor. Selim Bayraktar’ın hayat hikâyesine dair tüm bilgiler karar.com’da…

FOX TV’nin yeni dizisi Zümrüdüanka’da Demirkan ailesinin tek varisi Abbas Demirkan’dır. Abbas Demirkan’ı Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Sümbül Ağa ile tanınan Selim Bayraktar oynamaktadır. Peki Selim Bayraktar kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar…

SELİM BAYRAKTAR KİMDİR?

Selim Bayraktar 17 Haziran 1975 Irak Kerkük doğumludur. Selim Bayraktar’ın babası bir petrol şirketinde çalışmak için Irak’a gitmiştir. Babası aslen Muğla Köyceğiz’lidir, annesi ise Kerküklü Türkmen bir ailedendir. Selim Bayraktar’ın bir de ablası vardır. Selim Bayraktar ilkokulu Kerkük de okumuştur.

Okulunu Saddam Hüseyin ziyarete gelmiş ve 12 yaşındayken Selim Bayraktar’ı Cumhuriyet Muhafızı askerleri olması için seçmiştir. Selim Bayraktar’ın ailesi de kaçarak Türkiye’ye gelmiştir. Türkiye’de ilk olarak Eskişehir’de yaşamıştır ve ardından Antalya’ya taşınmışlardır. Lisede tiyatro atölyesindeki kurslara katılan Bayraktar, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Mezun olduktan sonra Paris Sirki adlı sirkte palyaço olarak çalışmıştır. Yurtdışında turnelere çıkan Selim Bayraktar, sirk akrobasisi ve illüzyon çalışmaları yapmıştır. Ardından askere giden Bayraktar, askerlik sonrası Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. Selim Bayraktar, Muhteşem Yüzyıl dizisinde harem ağası Sümbül Ağa karakteriyle tanınmıştır.

20-01/25/selim-bayraktar.jpg

ABBAS DEMİRKAN KİMDİR?

Demirkan ailesinin tek varisi olan Abbas Demirkan ailenin reisidir. Kardeşi Adil Demirkan ile hiç anlaşamaz. Sevgisiz büyüyen bir çocuk olan Abbas Demirkan istediğini yapan başına buyruk bir adamdır. 2 çocuğu vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN