Zümrüdüanka dizisinin Serhat’ı Alp Navruz kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Zümrüdüanka dizisinin Serhat’ı Alp Navruz kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

FOX TV’nin yeni dizisi Zümrüdüanka hikayesi ile herkesi ekrana kilitliyor. Dizinin yayınlanmasıyla izleyiciler oyuncuları merak etmeye başladı. Dizide Serhat rolünü oynayan Alp Navruz, dizi severler tarafından merak ediliyor. Alp Navruz ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Zümrüdüanka’nın Serhat’ı Alp Navruz’un kim olduğu internette araştırılıyor. Daha önce Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide de oynayan Alp Navruz, Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt’ün büyük aşkı Serhat’ı canlandıracak. İşte Alp Navruz’un yaşı, memleketi ve daha önce oynadığı dizi ve filmleri…

ALP NAVRUZ KİMDİR?

Zümrüdüanka dizisi oyuncusu Alp Navruz, 15 Ocak 1990 İstanbul doğumludur. 1,85 metre boyunda olan Alp Navruz oğlak burcudur. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır. Yüksek lisans eğitimine devam eden Alp Navruz oyunculuk eğitimi de almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Arel Üniversitesi’nde en iyi çıkış yapan ve yılın oyuncusu ödülünü almıştır. Modellik de yapan Alp Navruz’un ilk oyunculuğu Ceberrut filmidir. 2016 yılında yayınlanan Arkadaşlar İyidir adlı dizide Berke rolünü oynamıştır. Ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizinde Sinan Egemen’i canlandırmıştır. 2018 yılında ise Elimi Bırakma dizisinde Cenk Çelen rolünde oynamıştır.

20-01/25/alp-navruzjpgg.jpg

SERHAT DEMİRKAN KİMDİR?

Nevşehir’in en zengin ailelerinden olan Serhat Demirkan anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiştir. Amcası Adil Demirkan tarafından büyütülen Serhat Demirkan, çalışkan, cesur ve azimlidir. Mühendisliği bitiren Serhat Demirkan, Zümrüt’e de aşıktır. Askerden döndükten sonra Zümrüt’le evlenmek isteyen Serhat Demirkan’ın Suriye’de şehit düştüğü haberi gelir. Başta Zümrüt olmak üzere herkesin hayatı bu haber ile birlikte değişir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN