Zümrüt Apartmanı yazarı Abdullah Şevki kimdir? Zümrüt Apartmanı kitabında iğrenç ifadeler...

Zümrüt Apartmanı yazarı Abdullah Şevki kimdir? Zümrüt Apartmanı kitabında iğrenç ifadeler...

Sosyal medyada büyük sükse yaratan Zümrüt Apartmanı kitabının ardından yazar Abdullah Şevki kimdir? sorusu sorgulanıyor. Yakın zaman içerisinde basılan Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Abdullah Şevki kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve Zümrüt Apartmanı kitabında neyden bahsetmiştir? İşte pedofili ifadeler içerdiği belirtilen Zümrüt Apartmanı kitabı yazarı Abdullah Şevki ile ilgili detaylar…

Zümrüt Apartmanı kitabında geçirdiği ‘pedofili’ ifadelerle sosyal medyanın gündemine oturan Abdullah Şevki kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? soruları art arda soruluyor. Yakın azman içerisinde yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabını okuyanlar, bir bölümünde geçirilen ifadelerden dolayı Abdullah Şevki’ye ‘pedofili’ suçlamasında bulundu. Peki Abdullah Şevki Zümrüt Apartmanı kitabında ne anlattı? Abdullah Şevki kimdir? işte aradıklarınız…

Abdullah Şevki kimdir?

İstanbul doğumlu olan Abdullah Şevki, Ankara Üniversitesi SBF bölümünden mezun olduktan sonra İktisat ve Felsefe alanlarında yüksek lisans çalışmalarını yürütmüştür. İlk şiiri 1980’de, Oluşum Dergisi’nde yayımlanan Abdullah Şevki, uzun zaman yurtdışında çeşitli kamu görevlerini yürüttü. Halen Fransızca ve İngilizce dillerinde çevirmenlik yapan Abdullah Şevki, eski, Berfin Bahar, Agora, Şair Çıkmazı, Kum, Şiiri özlüyorum, Ünlem vb. gibi birçok yazın dergisinde şiir, şiir çevirileri, deneme, eleştiri, araştırma ve öyküleri yayımladı. Abdullah Şevki’nin yazım çalışmaları hâlâ devam ediyor.

Abdullah Şevki’nin Zümrüt Apartmanı kitabındaki pedofili satırlarına tepki

Abdullah Şevki’nin Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabında, pedofili yer alan, okuyucuların tepkisini çeken satırların yer aldığı ortaya çıktı. Söz konusu satırlarda çok küçük bir çocuk ile yaşananlar anlatılıyor. Bu satırlar sosyal medyada infial oluşturdu. Hâlen çeşitli internet sitelerinde satışı devam eden kitabın, derhal toplatılması talebinde bulunuldu.

19-05/28/zumrut-apartmani-yazari-abdullah-sevki-kimdir-igrenc-ifadelerjpgg.jpg

Hukukçular harekete geçti

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Avukat Umur Yıldırım, kitabın toplatılmasını talep etti. Eskişehir Barosu da aynı yönde bir başvuru yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Abdullah Şevki ve yayıncı sahibi serbest bırakıldı 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'pedofili' ifadeler içeren Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki ve yayın sahibi Alaattin Topçu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Abdullah Şevki'nin eserleri

İlk Sessizlik (2002), Kana Batkın Anka (2001), Deli Şiir (2004), Gecenin Evi (2003)

Gülben Ergen'den çok sert tepki

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen de, çocuk istismarı ile ilgili ağza alınmayacak türde iğrenç ifadeleriyle büyük tepki çeken kitaba ateş püskürdü. Ergen, şahsi sosyal medya hesabı üzerinden infial oluşturan kitap için, kitap yazıldığını, basıldığını ve dağıtımının yapıldığını vurgulayarak, çocuklara kötü şeyler yapılan, hayvanlara işkence edilen bir ülkede cezasızlık ve uygulanmayan, yasalar üzerine çığlık attıklarını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN