Hayvanseverlerden Kaymakam Yalçın’a ziyaret

Hayvanseverlerden Kaymakam Yalçın’a ziyaret

Anamur Hayvan Koruma Derneği Başkanı Zeynep Menevşe ile bir grup dernek üyesi, Bozyazı Kaymakamı Arif Yalçın’a ’duyarlılık’ ziyaretinde bulundu

Kaymakam Yalçın’ın, duyarlılık göstererek yaralı bir köpeği sahiplendiğini ve örnek alınacak bir davranış sergilediğini söyleyen Menevşe, "Sizin gibi mülki amirlere her zaman saygı duyuyoruz. Keşke tüm toplumda bu şekilde bir bakış açısı hakim olsa. Gerçekten onların bir can olduğunu, bu gezegende sadece bizim yaşamadığımızı, yanı başımızda da nefes alan, hastalanan, acıkan ve ailesi olan canlılar olduğunu görebilsek" dedi.Kaymakam Yalçın ise sokak hayvanlarını koruma konusunda hassasiyetle yaklaşıldığını, Bozyazı’da bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Tekmen Mahallesi’ndeki Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini zaman zaman ziyaret ettiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, "Her canlı gibi sessiz dostlarımız olan sokak hayvanlarının da yaşama hakkı var. Kaymakamlık olarak sokak hayvanlarımızın da hakları olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Çalışmalarınız konusunda bizlere düşen bir görev olursa, kapımın her zaman açık olduğunu unutmayın. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

MERSİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN