Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor? Sosyal medyaya damga vurdu

Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor? Sosyal medyaya damga vurdu

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Hekimoğlu dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Fragmanları yayınlanan dizi izleyicilerde heyecan uyandırdı. Peki, Hekimoğlu dizisi nerede ve hangi hastanede çekiliyor? İşte detaylar…

 

Yeni doktor dizisi Hekimoğlu’nun yayınlanan tanıtım fragmanları sonrası sosyal medyada büyük ilgi gördü. Başarılı bir oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Peki, Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor? İşte, konu ile ilgili ayrıntılar…

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hekimoğlu dizisinin fragmanlarının yayınlanmasıyla, dizinin nerede çekildiği merak edilen konular arasına girmişti. Dizinin fragmanlarından anlaşılamayan hastanenin neresi olduğunu açıklıyoruz. Hekimoğlu dizisi, Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çekiliyor. Hekimoğlu dizisi ile Üniversitenin yaptığı bir sözleşme ile fakültenin bazı bölümleri, derslerin de olmadığı dönemlerde dizi çekimleri için kullanılacak.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi yer olarak ise İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunmaktadır. Okan Üniversitesi kampüsü içerisinde yer almaktadır. Burada belirtmesi gereken bir konu da dizinin çekimleri tüm tıp fakültesini kapsamamaktadır. Fakülte normal rutin işlerine ve hasta muayene işlerine devam etmektedir.

19-12/07/hekimoglu-dizisijpgg.jpg

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu dizisinin 3’üncü tanıtım fragmanı da yayınlandı. Tanıtım fragmanları izlenen dizi izleyiciden büyük beğeni kazandı. Hekimoğlu’nun tanıtımı izleyiciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükledi. Bunun yanında sosyal medyada paylaşılan görselleri de şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı.

Mucize doktor dizisinin çok beğenilmesinin ardından Hekimoğlu dizisi de beklentileri yükseltti. Daha şimdiden reytingleri zorlayacağa benziyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN