'Her ev bir konser salonu' festivali

'Her ev bir konser salonu' festivali

Karantina günlerinin sıkıntısını notalarla aşanlara bir güzel haber daha. Online olarak düzenlenen ‘Evde Kal Fest’ kapsamında Madrigal’den Sertab Erener’e çok sayıda müzisyen çevrimiçi izleyicilere keyifli saatler yaşatacak. ‘Filtresiz Özel’ temasıyla gerçekleştirilecek program 25 Mart’a kadar devam edecek. Festival, konserlerin yanı sıra eğlence dolu farklı içeriklere de ev sahipliği yapacak.

SALİHA SULTAN | KARAR

Türkiye’nin salgın sürecindeki ilk online festivali ‘Evde Kal Fest’ ikinci kez takipçileriyle buluşuyor. Bu kez #FiltresizÖzel temasıyla düzenlenen etkinlikte kendi evlerinden konser verecek olan Sertap Erener, Son Feci Bisiklet, Madrigal ve Gaye Su Akyol bir ay boyunca müzikseverleri hem müziğe hem de eğlenceye doyuracak. 

Kovid sürecinde Türkiye’de ilk online müzik festivali olarak hayata geçen ‘Evde Kal Fest’in ikincisi müzikseverlerle buluşacak. 25 Mart’a kadar devam edecek festival, ‘Filtresiz Özel’ programıyla gerçekleşecek.

Farklı evlerde birlikte eğlenebilmek adına düzenlenen festivalde, Madrigal’den Sertab Erener’e birçok müzisyen hayranlarına keyifli saatler yaşatacak. Festival, konserlerin yanı sıra, eğlenceli farklı içeriklere de ev sahipliği yapacak. Son dönemlerim popüler isimlerinden Deniz Göktaş, keyifli standup’ıyla neşe katarken, oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu da ‘Bugün Varız Yarın Yokuz’ isimli programıyla takipçilerine filtresiz anlar yaşatacak.

Evde Kal Fest’in saat 21.00’da canlı yayınlanacak konserleri, 4 Mart Perşembe akşamı, rock müzik grubu Madrigal ile başlayacak. Güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Türk pop müziğinin efsane ismi Sertab Erener 11 Mart Perşembe akşamı evlere konuk olacak.

Festival Gaye Su Akyol’un, Türk sanat müziğini rockla bir araya getiren konseriyle 17 Mart Çarşamba akşamı devam edecek. Gençlerin tutkuyla takip ettiği Son Feci Bisiklet müzik grubu ise 25 Mart Perşembe akşamı gerçekleştireceği performansıyla müzikseverleri ekrana kilitleyecek. Festivalin detaylarını ve canlı konserleri gün gün @kendinehasonline Instagram hesabından takip edebilirsiniz.  

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN