Hırsızlar Ashley Cole'un sandalyeye bağlayıp evini soydular

Hırsızlar Ashley Cole'un sandalyeye bağlayıp evini soydular

İngiltere'de uzun yıllar Arsenal ve Chelsea forması giyen eski futbolcu Ashley Cole'un evine hırsız girdi. Cole'u sandalyeye bağlayan hırsızlar ziynet eşyalarını çalarak kaçtı.

Premier Lig’de uzun yıllar Arsenal ve Chelsea forması giyen eski yıldız oyuncu Ashley Cole soyguncuların saldırısına uğradı.

Chelsea’nin genç takım antrenörlüğü görevini yürüten Ashley Cole’un evine arka kapıyı aşarak giren yüzü maskeli ve kamuflajlı soyguncular yıldız ismi sandalyeye bağlayıp tehdit etti.

ZİYNET EŞYALARINI ÇALDILAR

Evdeki değerli ziynet eşyaları çalan silahlı soyguncular Surrey bölgesindeki villadan hızlıca kaçarak uzaklaştı.

Olayın görgü tanıklarından biri İngiliz medyasından The Sun’a şu ifadeleri kullandı: "Korkunç bir tecrübeydi. Soyguncuların sesi çok profesyonel ve ne yaptıklarını biliyor gibiydi. İlk önce direkt olarak Ashley’i hedef aldılar."

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Soygunda Cole’un zarar görmediği ancak çok sarsıldığı belirtilirken polisin saldırganlarla ilgili soruşturmasının devam ettiği aktarıldı.

İngiliz yıldız 2010 yılının Eylül ayında yine aynı evde soyguncuların hedefinde kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN