İBB Başkanı İmamoğlu: 8 metro sürücünde koronavirüs çıktı

İBB Başkanı İmamoğlu: 8 metro sürücünde koronavirüs çıktı

Karar TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da sokağa çıkma yasağı çağrısının kişisel talebi olmadığını belirterek, 9 vatmanın 8'inde (metro sürüsücü) yeni tip koronavirüs tespit edildiğini duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karar TV canlı yayınında, Karar yazarları Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı.

Burada önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Türkiye'de 908 kişinin ölümüne neden olan koronavirüs tedbirleri kapsamında, sürekli yinelediği İstanbul'da sokağa çıkma çağrısının kişisel talebi olmadığını belirterek, İBB bünyesinde hizmet veren 8 vatmanın (metro sürücüsü) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

'Çarpıcı bir örnek vermek istiyorum. Bizim şimdi hizmet eden insanlarımız var. Şu anda neredeyse 9 metro sürücümüzün 8'i Kovid-19 pozitif çıktı. Ne yaptık; biz oralara farklı yerlerden arkadaşlarımızı aktardık. Ama bu 9'un 8'i karantinada."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN