İBB üniversite burs başvuru sonuçları sorgulama ekranı

İBB üniversite burs başvuru sonuçları sorgulama ekranı

İBB'nin 30 bin üniversite öğrencisine vereceği 3200 TL burs başvuru sonuçları belli oldu. gencuniversiteli.ibb.istanbul internet sitesinden sorgulanabilen İBB burslarının hak sahiplerine ne zaman verileceği daha sonra açıklanacak. İşte başvuru sorgulama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Basın Sözcüsü Murat Ongun, üniversite öğrencilerine sağlanan 3200 TL'lik 'Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı' başvuru sonuçlarını açıkladı. Başvuru yapan üniversite öğrencilerinin, İBB'nin gencuniversiteli.ibb.istanbul web sitesinden burs sonuçlarını sorgulayabileceğini hatırlatan Ongun, öğrencilere başarılar diledi.

İBB ÜNİVERSİTE BURSU BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2020?

İstanbul'da okuyan ve geçimini sağlamakta zorlanan üniversite öğrencilere burs sağlayan İBB, başvuruların sonuçlandığını açıkladı. Çeşitli koşulları sağlayan 30 bin öğrenciye, üç ayda bir olmak üzere kişi başı 3200 TL verilecek. Bursların, başvurusu olumlu sonuçlanan öğrencilerin banka hesaplarına ne zaman yatacağı daha sonra belli olacak.

İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

2020-11-10-183741.jpg

BURS VEREN VAKIF VE KURUMLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN