İBB'de koronavirüs nedeniyle ikinci ölüm gerçekleşti

İBB'de koronavirüs nedeniyle ikinci ölüm gerçekleşti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ağaç A.Ş.'de çalışan Süleyman İleri koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ekrem İmamoğlu belediyede ikinci kayıplarını verdiklerini söyleyerek, 161 personelin de koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti.

Türkiye'de koronavirüs (Kovid-19) salgını can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son olarak dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, toplam vaka sayısının 27 bin 69'a, can kaybının ise 574'e yükseldiğini açıkladı.

İBB'DE İKİNCİ ÖLÜM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bugün yaptığı açıklamada İBB'ye bağlı Ağaç A.Ş.'de çalışan bir personelin de yaşamını yitirmesi sonucu toplam sayının 2'ye yükseldiğini duyurdu. İmamoğlu, "Covid-19 testi pozitif çıkan personel sayımız 161’e çıkmıştır, tedavileri devam etmektedir" dedi.

Twitter üzerinden açıklamada bulunan İmamoğlu, "Ne yazık ki, ikinci personelimizi de salgına kurban verdik. Bugün hayatını kaybeden Ağaç AŞ çalışanımız Süleyman İleri’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İBB ailesine başsağlığı dilerim. Covid-19 testi pozitif çıkan personel sayımız 161’e çıkmıştır, tedavileri devam etmektedir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN