İBB’den müzisyenlere 39 ilçede 100 açıkhava sahnesiyle destek

İBB’den müzisyenlere 39 ilçede 100 açıkhava sahnesiyle destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), pandemiden dolayı zor günler geçiren müzisyenleri desteklemek amacıyla ‘İstanbul Bir Sahne’ projesini hayata geçirdi. “Şehir dev bir açık hava sahnesine dönüşüyor; İstanbullularla müzisyenler özlem gideriyor…” sözleriyle tanıtılan proje kapsamında İstanbul’un 39 ilçesinin tamamında 100’den fazla farklı nokta açık hava sahnesine dönüştürülecek.

Projeyi sosyal medya hesabından duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “İstanbul’u dev bir açık hava sahnesine dönüştürüyor, pandemi dolayısıyla ekonomik zorluk yaşayan sanatçılarımızla dayanışmayı güçlendiriyoruz. 39 ilçede 100’den fazla noktada İstanbul Bir Sahne etkinlikleri başlıyor” notuyla bir video paylaştı.

Sanatçıların hem mesleklerini icra etmelerini hem de İstanbul’da iyimser ve olumlu bir hava estirmelerini istediklerini belirten İmamoğlu “Her ne kadar malum virüs yüzünden sahneler bir süredir sessiz olsa da şimdi bu sessizliğe son verme ve şehri notalarla şenlendirme vaktidir” dedi.

Belediyenin etkinlikler öncesinde ve sırasında tüm sağlık tedbirlerini alacağını da söyleyen İmamoğlu “İstanbullular pandemiye rağmen güvenle ücretsiz bir nevi konser keyfi yaşayacak” ifadelerini kullandı. Etkinlikte sahne almak isteyen müzisyenler, https://istanbulbirsahne.com adresinden başvuru yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN