İBB’den toplu taşıma uyarısı: Maskesi olmayanlar alınmayacak

İBB’den toplu taşıma uyarısı:  Maskesi olmayanlar alınmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, toplu alanlarda maske takılmasının zorunlu olacağını açıklamasının ardından, İBB'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, yarından itibaren yüzünde maskesi olmayan yolcuların toplu taşıma araçlarına alınmayacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde corona virüse (Covid-19) karşı alınan yeni tedbir kararlarını açıkladı.

Erdoğan, yarından itibaren toplu alanlarda maske kullanma zorunluluğu olacağını duyurdu. Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da açıklama yaptı.

“İSTANBULLULARIN DUYARLI OLACAĞINDAN ŞÜPHEMİZ YOK”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ongun, “Yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacaktır. Değerli İstanbulluların bu hassas konuda duyarlı olacaklarına şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

İBB MASKE DAĞITACAK

Ongun daha sonra yaptığı bir açıklamada ise şunları söyledi:

İBB olarak aldığımız karar gereği yarın metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarımızda 100 bin adet maske vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır

İBB Meclis Üyesi CHP'li Fidan Aslan Eroğlu da İstanbul’da yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacağını hatırlatarak "100 bin maske dağıtılacağını" duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN