İbrahim Toru kimdir?

İbrahim Toru kimdir?

Şanlıurfa’nın tanınan iş insanlarından olan İbrahim Toru, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki İbrahim Toru kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Kanal Urfa’nın sahibi olan Toru’nun Kovid-19 testi 11 Eylül’de pozitif çıkmıştı.

Pek çok sektörde ticari faaliyetlerini sürdüren iş adamı İbrahim Toru, 11 Eylül’de Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından hemen müşahade altına alındı. Ayakkabı boyacılığından yaptığı birikimlerle ticarete atılmıştı. Sonra birçok sektörde faaliyet gösterip, önemli işlere imza attı. Şanlıurfalı iş adamı İbrahim Toru, koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

İBRAHİM TORU KİMDİR?

2 Mayıs 1976’da Şanlıurfa’da doğan İbrahim Toru, 11 çocuklu ailenin 2. büyüğüydü.

Çocuk yaşta çalışmaya başlayan İbrahim Toru, ayakkabı boyacılığı da dâhil olmak üzere birçok işte çalışarak ailesine katkı sağladı. Ardından 1992’de, abisi ve amcamsı ile Japon pasajı girişinde bir dükkanda ticaret hayatına başlayan İbrahim Toru, lise 2’ye gittiği dönemlerde ilk kez ticaret hayatına atıldı.

AYAKKABI BOYACILIĞINDAN KAZANDIĞI PARAYLA TİCARETE ATILDI

Amcası 1993’te vefat edince işi abisiyle birlikte yürüten İbrahim Toru, orta 3’e kadar yaptığı boyacılıktan kazandığı 11 çeyrek altını ve abisinin katkılarıyla ticaret yapmaya devam etti. Günlük kazandığı parayla birikim yapan İbrahim Toru, 5500 dolarlık bir birikimi ve bir iş ortaklığı ile abisiyle birlikte Dubai’ye gitti.

DUBAİ’DEN OYUNCAK GETİRDİ

Oradan ilk başta oyuncak getiren İbrahim Toru, oyuncak ile ticarete atıldı. Vefat etmeden önce verdiği bir röportajında başarısının sırrını 5S formülünde saklı olduğunu söyleyen İbrahim Toru, işin severek yapılması, samimiyet, sabır, saygı ve sadakatin 5S formulü olduğunu kaydederek, ticarette yapılması gereken 3 unsurun olduğunu söyledi.

Bunlar içerisinde yapılan işin mutlaka sevilmesi gerektiğini ifade eden İbrahim Toru, ayrıca bir hedef belirlenmesini ve son olarak da risk almanın önemli olduğunu belirtti. Rakipler arasında bir iş insanının adının geçmemesi durumunda, yeniliklere imza atılmasının elzem olduğunu aktaran İbrahim Toru, ’Tabi bunu başarmak için takım oyunu oynamanız lazım.’ açıklamasında bulunuş…

İBRAHİM TORU NEDEN ÖLDÜ?

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalanan ve tedavi gören İbrahim Toru, 44 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN