'İçinde zenginlik var' okuyucu ile buluşuyor

'İçinde zenginlik var' okuyucu ile buluşuyor

İş ve sosyal yaşamındaki gözlemlerini bir kitapta toplayan iş insanı Murat Kocaardıç, 'İçinde zenginlik var' kitabı ile okurların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kitabın okunurken çok çeşitli yönlerden ele alınması gerektiğini belirten Murat Kocaardıç, yapıtını şu sözlerle tanıttı:

“Kitabımda iş hayatımda ve sosyal hayatımda edindiğim tecrübelerden yola çıkarak, okuyucularıma zenginlik ve mutluluk arayışlarında hangi yönde ilerlemeleri gerektiği konusunda tavsiyeler verdim. Yazmayı her zaman çok seviyordum. Ancak kitabım sayesinde yazdıklarımı başkalarının da okumasını sağlayacağım. İnsanlara bu yolla ulaşabilmek güzel bir duygu oldu. Kitapta kendi edindiğim tecrübelere dayanarak başarılı olmanın ve mutlu olmanın yollarından da bahsettim.”

Başarı ve mutluluğun herkes için farklı motivasyon kaynağı olduğuna dikkat çeken Kocaardıç, hedefin belirlenmesine dikkat çekti.

“Başarı ve mutluluk herkes için farklıdır. Öncelikle hedeflerin belirlenmesi gerekmektedir. Hedefiniz olması, içsel motivasyonu arttırarak, yapılacak işlere bir anlam yükler. Eylül ayında çıkacak olan İçinde Zenginlik Var adlı kitabımın bu konularda yol gösterici olmasını hedefliyorum”

MURAT KOCAARDIÇ HAKKINDA

Kuyumculuk ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ardıç Şirketler Grubu’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Murat Kocaardıç, daha çok Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük kuyumcuları arasında yer almaktadır. İş hayatında sürdürdüğü başarılı yaşamı kitabına aktaran Kocaardıç, yol gösterici olmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN