İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile koronavirüs talimatı

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile koronavirüs talimatı

İçişleri Bakanlığı, bugün ve hafta sonu düğün, nişan ve kına gecesi gibi etkinliklerle, sahil bölgelerindeki kafelerin denetleneceğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ülke genelinde bugün ve hafta sonu düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü gibi etkinliklerde denetim gerçekleştirilecek. Denetimler, sahil bölgelerinde yer alan plaj, kafe, kafeterya, restoran ve eğlence yerleri ile eğlence yerlerine dönüşebilen tekne ve yatlarda da düzenlenecek" denildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ülke genelinde bugün ve hafta sonu düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü gibi etkinliklerde denetim gerçekleştirilecek.

SAHİLLER DE DENETLENECEK

Denetimler, sahil bölgelerinde yer alan plaj, kafe, kafeterya, restoran ve eğlence yerleri ile eğlence yerlerine dönüşebilen tekne ve yatlarda da düzenlenecek" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Daha önce en az iki defa tedbirlere uymadığı tespit edilerek uyarılan ya da idari para cezası uygulanan işletmelere, denetimlerde aykırılık tespit edilmesi halinde 1-3 gün süreyle faaliyeti durdurma cezası uygulanacak" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN